Hyppää sisältöön
· Leena

Levin uudet Suite-iglut

Levin uuden Golden Crown Suite -iglun leveällä sängyllä maatessa nousee väkisinkin mieleen ajatus, että voiko majoitus tästä enää Lapissa parantua.

Kokonaisuus sananmukaisesti syleilee taivasta Utsuvaaran korkeimmalla laella näkymien avautuessa pohjoisen erämaihin. Vaikka revontulet ovat varmasti tärkeä osa elämystä, on maisema Pallaksen tunturijonon näkyessä taianomainen säällä kuin säällä.

Talvisesongin kynnykselle valmistuneet kolme Levin Golden Crown Suite -iglua tuovat koko Lapin matkailuun jälleen uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Iglujen tilava,  53 m2 huoneisto on käytännössä kokonaan lasia, mutta toteutuksessa on otettu nerokkaasti majoittujien yksityisyys huomioon. Esteetikot arvostavat ruhtinaallista säilytystilaa. Jopa suuremmatkin matkalaukut saa katseilta piiloon omiin vetolaatikostoihin iglun sivuseinustalla.

Kylpyhuoneen varustukseen kuuluvat mm. laadukkaat kylpyhatut, jotka tulevat talvipakkasilla tarpeeseen iglun omassa ulkoporeammeessa. Trendikkäät Rituals-kosmetiikkatuotteet hellivät vaativankin matkailijan aisteja.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu iglussa eikä arvokkaiden vieraiden anneta odottaa vastaanotossa. Concierge siirtää matkalaukut maitokärryillä kohteeseen. Avulias henkilökunta kertoo Suite-iglun yksityiskohdista sekä opastaa revontulivalojen käytössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Illan hämärtyessä majoittujalle kilahtaa puhelimeen vastaanotosta viesti, että iglun portailla odottaa lyhty. Siitä on iloa poreammeessa omalla privaattiterassilla tummenevan Lapin taivaan alla.

 

Iglukylän yhteydessä toimiva ravintola Aurora Sky tarjoaa selkeitä lappilaisia makuja tyylikkäässä miljöössä, takkatulen loisteessa. Suite-iglujen keittiössäkin ruoanlaitto onnistuu omassa rauhassa ja pöydän voi kattaa kauniilla design-astiastolla.

Suite-iglun sisustus ja tilajako on toteutettu kaikin puolin nerokkaasti. Sisään tultaessa kompakti keittiönurkkaus on poissa silmistä, mutta on kuitenkin riittävän tilava harrastelijakokille.

Ruokailutilan toisella seinustalla sohva sekä TV ovat sopivasti piilossa tunturimaisemalta. Sänky on sijoitettu igluille tyypilliseen tapaan lähelle lasiseinää, jotta maisemaa ja revontulia voi ihailla suoraan sängystä käsin pehmeän turkispeitteen lämmössä. Lasiseinän edessä on vielä pikkupöytä ja nojatuolit kahdelle, jossa igluasukkaat voivat nauttia hintaan sisältyvästä aidosta samppanjasta.


Iglujen tervetulopakettiin on valittu lappilaisia, käsintehtyjä mustikkavaahtokarkkeja, juuressnackseja sekä valikoima juustoja sekä juomia.

Lähde: Levin Iglut

Leena