Lufthansa, SWISS ja Austrian Airlines tuovat keväällä 2021 lyhyille ja keskipitkille lennoille economy-asiakkailleen mahdollisuuden tilata laaturuokaa ja -juomia. Nykystandardin mukaisia ilmaisia pikkupurtavia ne eivät enää jatkossa tarjoile. Muutos on lähtöisin asiakaspalautteesta.
Lentoyhtiöt panostavat nyt korkeaan laatuun niin valikoimassa, ruoan valmistuksessa kuin esillepanossakin. Uusi konsepti merkitsee myös ekologista tuotevalikoimaa ja luontoa säästäviä pakkauksia. Tuotantoakin räätälöidään.
Ruoka- ja juomavalikoimat ja mahdollisuus valita myös paikallisia tuotteita vaihtelee lentoyhtiöittäin. Uuden konseptin käyttöönotto etenee vaiheittain kevään 2021 aikana: Austrian Airlines aloittaa, sen jälkeen seuraavat SWISS ja Lufthansa. Uudet tuotteet julkistetaan lentoyhtiöittäin tulevina kuukausina.
Lähde: Lufthansa Group
Jaa artikkeli: