Lufthansa Groupin palautukset yli 2,3 miljardia

Useat suuret lentoyhtiöt ovat viime aikoina raportoineet COVID-19 -pandemian johtaneen mittaviin lentolippujen palautusmaksuihin.

Lufthansa Group oli elokuun puoliväliin mennessä maksanut pandemiasta aiheutuneita palautuksia yli 2,3 miljardia euroa. Palautuksia on maksettu miltei 5,4 miljoonalle asiakkaalle. Lufthansa Groupiin kuuluu monta eurooppalaista lentoyhtiötä: Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines ja Eurowings.

Lufthansa aikoo maksaa elokuun loppuun mennessä kaikki kesäkuun loppuun mennessä tulleet palautushakemukset. Yhtiö on panostanut erityisesti viime viikkoina palautusten käsittelyn nopeuttamiseen; mm. henkilökuntaa on siirretty muista tehtävistä palautusmaksujen käsittelyyn.

Muiden suurten lentoyhtiöiden tapaan myös Lufthansa Group tarjoaa COVID-pandemiasta johtuen lentoasiakkailleen joustavia varausehtoja: muutoksia on mahdollista tehdä kaikkiin Lufthansan, SWISS:in, Austrian Airlinesin ja Brussels Airlinesin lentolippuihin. Muutokset ovat mahdollisia myös edullisimpien lentojen osalta ja joustavat varausehdot koskevat niin lyhyitä, keskipitkiä kuin pitkiäkin lentoja.

Lähde: Flying Simple

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X