Lufthansa Group hiilineutraaliksi

Vuoden 2020 alusta Lufthansa Group käyttää ainoastaan uusiutuvaa energiaa kotimarkkinoillaan eli Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Belgiassa.

Lufthansa Groupin tulevaisuuden tavoitteena on taata hiilineutraalius kotimarkkinoiden maaliikenteessä vuoteen 2030 mennessä. Tämän lisäksi yhtiö investoi sähköautojen latauspisteverkostoon kannustaen näin henkilöstöään ympäristöystävälliseen työmatkaliikkumiseen. Johtajille tarjotaan lisäkorvausta, jos he valitsevat täyssähköauton leasing-autokseen.

Lufthansa kiinnittää myös erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja kestävän kehityksen mukaisiin ratkaisuihin uudis- ja korjausrakentamisessaan. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Frankfurtin lentoasemalla sijaitseva yhtiön toimitalo, joka on ensimmäisiä toimitaloja Saksassa, jossa on toteutettu ekologisen rakentamisen periaatteita.

Ydintoiminta-alueellaan eli ilmailussa Lufthansa Group kestävän kehityksen mukaiset periaatteet toteutuvat mittavissa investoinneissa moderneihin ja vähäpäästöisiin lentokoneisiin.

Lähde: Lufthansa Group

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X