Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Lufthansan City Airlines aloittaa liikenteen kesällä

Lufthansa-konsernin vastaperustettu City Airlines aloittaa lentotoiminnan kesällä 2024. Lentoyhtiö perustettiin viime vuonna, ja se sai Saksan ilmailuviranomaiselta lentotoimintaluvan (AOC) kesäkuussa.

City Airlines tulee liikennöimään Münchenin ja Frankfurtin solmukohdista ja tarjoaa siten myös syöttölentoja Lufthansalle. City Airlines toimii Lufthansa Citylinen rinnalla.

Lyhyen matkan verkoston kilpailukyvyn vahvistaminen on välttämätöntä Lufthansa-konsernin markkina-aseman ja Saksan markkinoiden suunnitellun pitkän matkan segmentin kasvun kannalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“City Airlinesin avulla haluamme luoda näkymiä tuleville vuosikymmenille ja turvata kestävät työpaikat Saksassa. Tämä on meille ainoa tapa kasvaa ja vahvistaa kestävästi Münchenin ja Frankfurtin solmukohtia”, sanoo City Airlinesin toimitusjohtaja Jens Fehlinger.

City Airlinesin käynnistäminen on keskeinen osa Lufthansan kasvustrategiaa, sillä yhtiö uskoo, että sen lähiliikenneverkoston kasvu puolestaan edistää pitkän matkan kasvua. Lisäksi se vahvistaa asemaansa Frankfurtin ja Münchenin solmukohdissa.

Lähde: Lufthansa

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.