Hyppää sisältöön
Määränpää tuntematon
· Ikkunapaikka

Määränpää tuntematon – Apollomatkojen yllätyskohteet saatavilla tänäkin vuonna

Varaajan tulee tietää vain viikko, jolloin haluaa matkustaa. Kaikki muu selviää yllätyksenä.

Viime vuonna Apollomatkojen Määränpää tuntematon -lomapaketit olivat menestys, ja ne myytiin loppuun ennätysajassa. Suosikkilomat tulevat nyt saataville uudestaan, kun myynti avataan 18.4.2024.

Sattuma päättää kohteen

Vuonna 2023 Apollomatkat toi myyntiin Määränpää tuntematon -lomapaketit ensimmäistä kertaa. Rohkeille matkailijoille tämä tarkoittaa sitä, että antaa sattuman päättää, mihin tuleva lomamatka suuntautuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Suomalaiset osoittautuivat rohkeiksi ja seikkailunhaluisiksi matkailijoiksi. Tänä vuonna on ollut myös hauska nähdä, miten muut toimijat ovat luoneet tuotteesta omia versioitaan”, sanoo Apollomatkojen PR-vastaava Satu Kontulainen.

Viime vuonna matkat myytiin loppuun alle kahdessa päivässä. Uteliammaksi uuden tuotteen kokeilijoiksi osoittautuivat 59-65-vuotiaat.

Kategorioita laajennettu

Yllätysmatkojen valikoimaa on tällä kertaa laajennettu ja hintakategorioita on aiemman kahden sijaan nyt neljä: Standard (vähintään 2+ tähden hotelli), Plus (vähintään 3+ tähden hotelli), Exclusive (vähintään 4+ tähden hotelli) ja Flight only, joka sisältää vain lentoliput.

“Tänä vuonna olemme ottaneet entistä paremmin huomioon sen, että olemme kaikki erilaisia ​​- niin kokeilunhalumme, lomatoiveiden kuin matkabudjetinkin suhteen. Halusimme laajentaa Määränpää Tuntematon -lomien valikoimaa, jotta asiakas voi räätälöidä matkan omien mieltymysten ja mahdollisuuksiensa mukaan”, Kontulainen selittää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Määränpää tuntematon -matkaa varatessaan asiakas valitsee viikon, jonka aikana haluaa lähteä lomalle. Matkakohde, hotelli sekä tarkka lähtöpäivä paljastetaan asiakkaalle toukokuun loppuun mennessä. Matkoja voi varata viikoille 32–36 ja kaikki matkat ovat kestoltaan yhden viikon.

Lähde ja kuva: Apollomatkat

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.