Malediivit aukaisi rajansa turisteille

Malediivien koronatilanne on sen verran hyvä, että se on avannut rajansa turisteille.

Maassa on koko pandemian aikana todettu 11 505 tartuntaa ja 37 koronasta aiheutunutta kuolemaa.

Maahan voi nyt saapua, kunhan negatiivinen koronatesti on otettu aikaisintaan 96 tuntia ennen kotimaasta lähtöä. Tuntimäärä nostettiin 96 tunniksi, sillä monet lentoyhtiöt, esimerkiksi Emirates, on nostanut rajan 96 tunniksi.

Malediiveille lentävät jo Emirates, Aeroflot, Qatar Airways, British Airways, Lufthansa ja FlyDubai.

Maahan saapuvien edellytetään myös ottavan Covid-19-kattavan matkavakuutus. Malediivit tekee yhteistyötä Allied Insurance -yhtiön kanssa, jonka vakuutus kattaa kustannukset mahdollisesta eristyksestä, hoidosta ja kuljetuskustannuksista sairaalaan tai eristyspaikkaan.

Kaikilta matkustajilta mitataan Malediiveille saavuttaessa lämpö, myös hotelleissa on päivittäinen lämmönmittaus.

Matkustusmäärät ovat vielä pienet ja lokakuussa maahan saapui keskimäärin 600 matkustajaa, mikä on 85 prosenttia viime vuoden samaa ajankohtaa vähemmän. Vielä tammi-helmikuussa maahan saapui yli 4200 matkustajaa päivässä.

”Malediiveilla on helppo pitää etäisyyksiä ja olla saarilla lähes eristyksissä. Hotellit koostuvat bungaloweista, joista monista pääsee suoraan mereen uimaan. Lomaa voi viettää omissa oloissaan”, kertoo Christine Engen United Spirit Nordicista. Yhtiö on juuri allekirjoittanut edustussopimuksen Adaaran Resorts -ketjun kanssa.

Adaaran Resorts on yksi Malediivien vanhimmista ketjuista. Se on osa Sri Lankan Aitken Spenceä, joka omistaa hotelleja ja resortteja Malediiveilla, Sri Lankassa ja Lähi-idässä.

Malediiveilla ketjulla on kuusi brändiä neljällä eri saarella. The Adaaran Prestige Vadoo tarjoaa overwater villa -luksusta omine butlereineen ja Club Rannalhi autenttisempaa malediivilaista kokemusta edullisimmin hinnoin. Meedhupparu on sen sijaan lapsiperheille. Sieltä löytyvät lastenkerhot ja paljon aktiviteetteja.

Adaaran Club Rannalhi
45 minuutin venematkan päässä Malen lentokentältä, South Male atollilla. Resortissa on 96 huonetta, 26 overwater-bungalowia. Erinomainen sukelluskohde.

Adaaran Prestige Vadoo
50 overwater-villaa, joissa tiikistä tehdyt puulattiat ja iso terassi omalla pulahdusaltaalla. Asiakkailla käytössään oma butler.

 

Adaaran Select Hudhuran Fishi
Sijaitsee North Male Atollilla, vain puolen tunnin venematkan päässä Malen lentokentältä. Iso 33 hehtaarin trooppinen saari.   Resortissa on 197 villaa sekä useita ravintoloita ja baareja.

Adaaran Select Meedhupparu
Perhelomakohde 45 minuutin lennon päässä Malen lentokentältä. 231 villaa, joista 20 overwater-villaa. Useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja.

Adaaran Prestige Water Villas, Meedhupparu
20 luksus-overwater-villaa omilla terasseilla ja jacuzzeilla.

 

Adaara Prestige Ocean Villas at Hudhuran Fushi
Puolen tunnin venematkan päässä Malen lentokentältä. 40 over-water-villaa joko aamu- tai ilta-aurinkonäkymin. Kaikissa villoissa on oma terassi. Hudhuran Fushi on yksi Malediivien parhaista surffikohteista.

 

Lisätietoa
Malediiveista 
Hotelleista
United Spirit Nordicista

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X