Malesia toivottaa matkailijat jälleen tervetulleiksi

Toukokuun alusta alkaen matkailijat ovat jälleen tervetulleita Malesiaan. Matkailurajoituksia on poistettu niin, että täysin rokotetuilta edellytetään ainoastaan ennen matkaa rekisteröitymistä MySejahtera applikaatioon. Ennakkotestauksia tai karanteenia ei enää heiltä vaadita. Osittain rokotetut tai kokonaan rokottamattomat tarvitsevat vielä kahden päivän sisällä ennen matkaa otetun PCR-testin sekä maahan saapumisen jälkeen 24 tunnin sisällä otetun antigeenitestin.

Myös maskisuositus muuttuu. Ulkona liikuttaessa maskinkäyttö on vapaaehtoista, mutta sisätiloissa kuten kauppakeskuksissa, julkisessa liikenteessä ja virastoissa maskia tulee käyttää.

Maleasian matkailunedistämiskeskus järjestää Suomessa 19. toukokuuta webinaarin ajankohtaisista matkailuasioista sekä kohdeuutisista. Kutsut ovat tulossa toukokuun alkupuolella.

Lisätietoja www.malaysia.travel

 

Malesin lähetystössä pidettyä matkailuiltaa isännöivät lähetystöneuvos Mohamed Ariff bin Mohamed Ali sekä suurlähettiläs John K. Samuel yhdessä Helen Erikssonin kanssa. Helen vastaa Malesian matkailunedistämisestä Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

 

Antti Haukkamaa

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X