Hyppää sisältöön
· Leena

Markuksen matkassa

Markus Mäntykannas on päättänyt käydä kaikissa maailman valtioissa. Hän on lupautunut jakamaan kokemuksiaan Ikkunapaikan lukijoiden kanssa ja viemään meidät mukanaan valloitusreissuilleen maailmalle.
Markus on meille tuttu Forecan rauhallisena meteorologina, mutta tyynen kuoren alla piilee matkailulle intohimoisesti sykkivä sydän.

Markus Mäntykannas on aloittanut aktiivimatkailun vuonna 2010. Sen jälkeen hän on vieraillut jo 78 itsenäisessä valtiossa. Alun perin Markuksen tavoite oli vierailla 100 itsenäisessä valtiossa, mutta nälkä on kasvanut syödessä. Nyt Markuksen tavoite on vierailla kaikissa maailman valtioissa. ”Tämä on vaatinut uhrautumista mukavuusalueen ulkopuolelle, pientä riskien ottamista ja heittäytymistä”, kertoo Markus.

Alkusyksystä 2017 Markuksen eksoottisena kohteena oli Pohjois-Irakissa sijaitseva Kurdistanin alue. Hän pisti repun selkään, heitti ennakkoluulot pois, ja lähti matkaan.
Seuraava kohde oli Libanon ja siellä Beirut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käy lukemassa Markuksen matkakertomukset Ikkunapaikan kotisivuilta www.ikkunapaikka.fi. Ne löytyvät kohteet-painikkeet alta ja osiosta Aasia.

Ensi kuussa saamme lukea Markuksen matkasta Algeriaan.

Leena