Hyppää sisältöön
Marokko, Marrakesh
· Riikka Krenn

Marokko hakee kasvua Pohjois-Euroopasta

Marokon matkailutoimisto (ONMT) on vahvistanut Pohjois-Euroopasta lähtevän lentokapasiteetin kaksinkertaistamisen talveksi 2024-25. Alueelta avataan seitsemän uutta yhteyttä, joista neljä Agadiriin ja kolme Marrakechiin.

Marokosta on nyt 21 viikoittaista lentoa neljään pohjoismaiseen pääkaupunkiin eli Tukholmaan, Kööpenhaminaan, Helsinkiin ja Osloon, mutta myös – historiallisena ensilentona – Islannin pääkaupunkiin Reykjavikiin, Latvian pääkaupunkiin Riikaan ja Göteborgiin, joka on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki.

Kaikki nämä lentoyhteydet ovat suoria lentoja Marrakechiin tai Agadiriin ja niiden kohderyhmänä ova vapaa-ajan matkustajat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Marokon matkailuworkshoo
Kuvassa Marokon Suomen suurlähettiläs Mohamed Aachgalou, Marokon matkailutoimiston Pohjoismaiden johtaja Hatim El Gharbi yhdessä workshopiin osallistuneiden marokkolaisyritysten edustajien kanssa.

Suomalaismatkailijat otetaan innolla vastaan

ONMT järjesti toukokuussa työpajoja neljässä pohjoismaisessa pääkaupungissa mobilisoidakseen matkanjärjestäjiä ja matkatoimistoja eri markkinoilta.

Kaikkiaan viisitoista marokkolaista matkailualan edustajaa vieraili myös Helsingissä verkostoituakseen kollegojensa kanssa ja tarjotakseen marokkolaisia kokemuksia myytäväksi suomalaisasiakkaille.

Lähde: ONMT

Kuvat: Istockphoto, ONMT

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.