Hyppää sisältöön
Teneriffa, Candelaria
· Riikka Krenn

MSC Cruises avaa uuden risteilyreitin Kanariansaarilla

MSC Operan uusi risteilyreitti Kanariansaarilla tulee ensiesittelyyn talvella 2024–25.

MSC Cruises tarjoaa tulevana talvena mahdollisuuden kokea Kanariansaaret myös meren puolelta. Laivaan noustaan Gran Canarialta tai Teneriffalta. Vieraat voivat MSC Operan seitsemän yön risteilyllä rantautua viidelle Kanariansaarelle sekä Madeiran Funchaliin. Satamassaoloaika on jopa 16 tuntia, joten aikaa nauttia kunkin kohteen tarjonnasta on runsaasti.

“Olemme erittäin iloisia ja innoissamme tulevasta kaudesta. Mahdollisuus risteillä Kanariansaarilla on pohjoismaalaisten pitkäaikainen toive. Nyt tämä on vihdoin todellisuutta vuosien odotuksen jälkeen”, sanoo MSC Cruisesin Pohjoismaiden johtaja Claes Tamm.

Ensimmäinen matka tehdään marraskuussa 2024, jolloin MSC Opera -alukselle voi nousta Gran Canarialta tai Teneriffalta. Risteilykausi ulottuu marraskuusta 2024 maaliskuulle 2025 ja kestää siis 20 viikkoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Risteilyn kohokohtiin kuuluvat vierailut Las Palmasin, Puerto del Rosarion, Funchalin, Arrecifen ja Santa Cruz de la Palman pääkaupunkeihin.

“Uskomme, että miellyttävä matkustustapa houkuttelee uusia asiakkaita. Pelkästään viime vuonna Pohjoismaista matkusti Kanariansaarille noin 1,3 miljoonaa henkeä, Suomesta noin 200 000. Potentiaalia siis varmasti riittää”, Claes Tamm tiivistää.

MSC Opera pähkinänkuoressa

  • Laivalla on useita gourmet-ravintoloita, kasino, rentoutumiskeskus ja allasalue.
  • Nuoremmille on tarjolla ulkovesipuisto, ja perheen teini-ikäiset voivat paneutua vaikkapa VR:n jännittävään maailmaan.
  • Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisina lomansa aikana, on tarjolla esimerkiksi kuntosali ja juoksurata.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: MSC Cruises
Kuva: Istockphoto

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.