Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Münchenin kentän matkatavarakärryjen tabletit ohjaavat ostoksille

Münchenin lentoaseman matkustajat voivat nyt nauttia entistä digitaalisemmasta kokemuksesta ennen lähtöä. Matkustajat voivat syöttää käsimatkatavarakärryissä olevaan tablettiin lentotietonsa manuaalisesti tai skannata maihinnousukorttinsa. Tämän jälkeen he saavat lentoonsa liittyvät päivitykset reaaliajassa. Tabletista näkee lähtöportin lisäksi lähellä olevat kaupat ja ravintolat. Tämän jälkeen matkustajat opastetaan terminaalin läpi kartan ja integroidun hakemiston avulla, ja he saavat sijaintinsa perusteella tarjouksia.

Älykkäiden matkatavarakärryjen käyttö on maksutonta. Ne löytyvät terminaali 2:ssa turvatarkastuksen jälkeen ja ennen verovapaita tuotteita. Terminaali 2 on Lufthansan ja muiden Star Alliance -yhtiöiden käyttämä terminaali.

“Tablettimme voivat ohjata käyttäjiä tiettyihin myymälöihin ja myös mainostaa kaupan kampanjoita”, sanoo tabletit toimittaneen ITS:n toimitusjohtaja Morten Pankoke. “Matkustajat jättävät nämä usein huomiotta, kun heillä on kiire tai he ovat stressaantuneita. Mutta jos he näkevät tarjoukset tabletilla sekä ajan, joka heillä on portille pääsemiseen reittiopastuksen avulla, he todennäköisemmin tutustuvat kauppojen tarjouksiin.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Future Travel Experience

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.