NCL:n striimaa “EMBARK – The Series”, I osa 20.11.

Norwegian Cruise Line, kansainvälinen risteilymatkojen tuottaja, jolla on jo 53-vuotinen historia, on kertonut uudesta striimaussarjastaan “EMBARK – The Series”. Siinä yleisö pääsee eturivipaikoilta seuraamaan huippuviihdettä ja saamaan sisäpiirikatsauksen NCL-brändiin ja yhtiön paluuseen risteilyareenalle. NCL haluaa bränditietoiskujen lisäksi tuoda laatuviihteen avulla pandemian, suljettujen teattereiden ja kokoontumiskieltojen keskelle hetkiä, joissa voi kokea keveyttä ja yhdessäolon luomaa tunnelmaa.

Sarja käynnistyy striimauksilla Norwegian Escape and Norwegian Encore-laivoilta. Ensimmäinen osa nähdään 20 marraskuuta osoitteessa www.ncl.com/embark ja avausshown tarjoaa historiallisen Lontoon West End Garrick Theatren kansainväliseen suosioon noussut lavashow “The Choir of Man”. Nyt 9-henkinen miesryhmä nousee lavalle monen kuukauden tauon jälkeen. Suosikkisävelmien lisäksi on pohdintaa siitä, miten esitys liittyy tähän maailmantilanteeseen ja millä keinoin lahjakkaat esiintyjät pysyvät optimistisina tulevaisuuden suhteen. Esitys kestää 40 minuuttia.

Huippusuosittu, energisestä musiikistaan ja koreografiastaan kiitetty “The Choir of Man” vie lavashowssaan yleisön ”tavalliseen pubiin” jossa ”tavalliset miehet” esiintyvät. Artisteilta sujuu niin rock kuin klassinen yksinlaulukin, ja kaikki siltä väliltä. Yhteisöllisyyden, yhteenkuuluvuuden ja positiivisuuden henkeä luodaan myös runoilla ja keskusteluilla.

Lähde: Norwegian Cruise Line

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X