Hyppää sisältöön
· Leena

Portugalille tunnustusta golfkohteena

Portugali on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkakohteeksi World Golf Awards -gaalassa, joka on golfmatka-alan vastine Oscar -gaalalle. Portugali on palkittu joko Euroopan tai maailman parhaana golfkohteena joka vuosi vuodesta 2014 lähtien.


Estoril & Sintra Golf Coast

Portugalissa on yli 90 golfkenttää. Algarven ja Lissabonin rannikolla lomaileville on siis aina tarjolla pelimahdollisuuksia lähietäisyydellä. Portugalille kuuluva vehmas Madeiran saariryhmä valittiin samassa World Golf Awards -gaalassa maailman parhaaksi nousevaksi golfkohteeksi. Kahdelta saarelta löytyy yhteensä kolme ensiluokkaista golfkenttää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Porto Santo Golf, Madeira

Portugali ei ole pelkästään golfmatkailijoiden hittikohde. Maassa vierailee vuosittain 21 miljoonaa matkailijaa koko maailmasta. Portugali on valittu vuosina 2017 ja 2018 maailman parhaaksi matkakohteeksi World Travel Awards -gaalassa, jossa palkitaan esimerkiksi parhaat kansainväliset matkakohteet, hotellit ja lentoyhtiöt.

Omanissa 28. marraskuuta pidettävässä gaalassa Portugali aikoo tavoitella myös mm. maailman johtavan rantakohteen (Algarve) ja suurkaupunkikohteen (Lissabon) titteliä.

Lähde: Visit Portugal

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena