Hyppää sisältöön
· Leena

Pykälää parempaa alppimajoitusta

CGH Residences nostaa tasoa

Ranskan Alpeilla hiihtolomaileva on jo vuosikymmeniä saanut tyytyä 60-70 -lukujen taitteen ”plan neige” -suunnitelman mukaisiin, auttamatta aikansa eläneisiin huoneistoihin. Monet ovat jo nuhjaantuneita ja usein liian pieniä nykyvaatimuksiin.

CGH Residences tuo tarjontaan tuntuvan tasonnoston. Ketjun 33 alppihuoneistohotellia tarjoaa ranskalaisittain niin tärkeän ski-in-ski-out kokemuksen ensiluokkaisissa puitteissa. Suurimmassa osassa kohteita on oma korkealuokkainen kylpylä vain huoneistoasukkaiden käyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tignesin viime talveksi valmistuneessa Le Kalindassa voi esimerkiksi valita kolme eri suomalaista saunaa kymmenen asteen lämpötilaeroin. Luonnollisesti on uima-altaat, poreammeet ja turkkilainen sauna. Monissa on myös ensiluokkainen spa-hoitotarjonta.

Ketju toimii 20 ranskalaisessa hiihtokeskuksessa, joista Tignesissä on neljä, Samoensissa, Rosieressä, Sainte-Foyssa, Menuiresissä, Peiseyssä sekä Carrozissa kaksi yksikköä. Pienimmillään on tarjolla huoneistoja kahdelle hengelle ja suurimmillaan 10 hiihtäjälle kohteesta riippuen.

CGH Residencesin sisarketju Chalets de Coeur on erikoistunut korkealuokkaisten, käytännössä luksusluokan chalet-talojen vuokraukseen samoin Ranskan Alpeilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Chalet de Coeurin talot ovat erillisrakennuksia ja niitä on tarjolla 28 eri hiihtokeskuksessa, jotka CGH Residencesin tavoin edustavat Ranskan hiihtokeskusten parhaimmistoa, kuten Chamonix, Val d’Isère, Kolme Laaksoa tai Paradiski. Talojen vuodekapasiteetti vaihtelee 10 ja 18 välillä. Taloissa on yleensä poreamme ja/tai sauna, joissakin myös uima-allas.

https://www.cgh-residences.com/

http://www.chaletsdecoeur.com/fr/hiver/chalets

 

Tatu Lehmuskallio
Kuvat CGH
Leena