Ryanair palaa taivaalle

Irlantilainen Ryanair on ilmoittanut aloittavansa 40 % lennoistaan heinäkuun alussa, mikä tarkoittaa noin tuhatta päivittäistä lentoa Euroopassa. Tällä lentomäärällä se pystyy operoimaan 90 % sen lentokohteista.

Suurin osa Ryanairin koneista jäi maahan maaliskuun lopulla, ja se on operoinut vain muutamia lentoja sen kotikentältä Dublinista sekä sen suurimmasta hubista Lontoon Standstedista.

Olemme aiemmin kertoneet Ryanairin haamulennoista, joiden ansiosta se on kertonut olevansa lentovalmiudessa nopeastikin.

Suunnitellut lennot voidaan aloittaa vain, mikäli matkustuskieltoja puretaan. Ryanairin CEO Eddie Wilson sanoo, että neljän kuukauden lockdownin jälkeen ihmisten on päästävä taas matkustamaan ja näkemään sukulaisiaan ja ystäviään.

Ryanair on sanonut edellyttävänsä lentokentiltä hyviä hygieniakäytäntöjä ja lennoillaan se edellyttää matkustajilta kasvomaskeja IATAn suositusten mukaisesti.

Se kuitenkin myy edelleen lennoillaan snackeja ja juotavia, mikä yhdessä maskipakon kanssa herättää ihmetystä.
Maksuksi hyväksytään ainoastaan kortteja.

Lentojen aikana koneessa liikkuminen on kiellettyä ja jos tulee asiaa WC:hen, niin matkustajan on kutsuttava lentohenkilökuntaa saattamaan häntä.

Yhtiö kehottaa matkustajia käyttämään on line check-iniä sekä suosittelee vain käsimatkatavroiden mukaan ottamista.

Lähde: Ryanair

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X