Hyppää sisältöön
Särkänniemen kesätyöntekijä
· Ikkunapaikka

Särkänniemen kesätyöhaussa haastatteluun pääsee jokainen

Särkänniemi urakoi työhaastatteluja kolmen päivän putkena. Päähaussa on tarjolla satoja työpaikkoja, joiden kaikki hakijat pääsevät työhaastatteluun.

Särkänniemi tarjoaa työpaikkoja esimerkiksi ajolaitteenhoitajille. Särkänniemen rekrytoinnit ensi kesäksi ovat täydessä vauhdissa. Päähaussa haetaan ravintola-, kahvila- ja pikaruokatyöntekijöitä, ajolaitteenhoitajia, järjestyksenvalvojia, kioskityöntekijöitä sekä lipunmyyjiä. Osaan tehtävistä ikäraja on 16 ja osaan 18 vuotta.

Haastattelua ei tarvitse sopia etukäteen

Kaikki hakemuksen 9.3.2024 klo 14 mennessä näihin tehtäviin lähettäneet ovat Särkänniemen mukaan tervetulleita työhaastatteluun, jotka järjestetään Särkänniemessä 7.–9.3.2024.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Torstaina ja perjantaina 7.–8.3. haastattelut järjestetään klo 13.00–18.00 ja lauantaina 9.3. klo 11.00–16.00.

”Meille on tärkeää tarjota nuorille hakijoille heidän mahdollisesti ensimmäinen työhaastattelukokemuksensa, vaikka kaikille emme voikaan tarjota työpaikkaa”, kertoo Särkänniemen operatiivinen johtaja Tiia Ojansivu.

Korona-aikaan haastattelut järjestettiin välillä etänä ja välillä ennakkoilmoittautumisella, mutta tänä vuonna haastatteluihin tullaan paikan päälle ilman ennakkoilmoittautumista. Hakijat haastatellaan saapumisjärjestyksessä, ja jonottamiseen kannattaa varautua. Haastatteluja järjestetään eri puolilla Särkänniemeä riippuen haetusta työtehtävästä.

Tarjolla myös muita paikkoja

Kaikki Särkänniemen kausityöpaikat eivät ole tarjolla päähaussa, vaan osaa paikoista haetaan hakemuksella ja haastatteluihin kutsutaan vain osa hakijoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Osa erillishaun paikoista vaatii jonkinlaista ammattiosaamista, kuten kunnossapidon kone- ja sähköasentajan paikat, ja toisissa tehtävissä taas paikkoja on tarjolla vain muutama, jolloin mahdollisesti satojen hakijoiden haastattelu ei olisi järkevää”, kertoo Ojansivu.

”Hakijan on kuitenkin aivan mahdollista hakea vaikkapa ravintolatöihin sekä päähaun kautta että hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttavien haun kautta.”

Ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta tulleet sähköiset hakemukset huomioidaan rekrytointipäätöksiä tehtäessä. Linkit hakemuksiin löytyvät Särkänniemen Työpaikat-sivulta.

Lähde ja kuva: Särkänniemi

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.