Saudi-Arabia avasi matkailutoimiston Pohjoismaihin

Saudi-Arabian matkailuviranomainen (STA) on avannut Tanskassa kaupallisen toimiston. Sen tavoitteena on lisätä tietoisuutta Saudi-Arabiasta Pohjoismaissa, etenkin matkailualan ammattilaisille.

Sen jälkeen kun Saudi-Arabia avasi rajansa kansainväliselle matkailulle syyskuussa 2019, se on World Travel & Tourism Councilin mukaan nopeasti vakiinnuttanut asemansa maailman nopeimmin kasvavana matkailukohteena.

Saudi-Arabian matkailutoimisto (STA) perustettiin kesäkuussa 2020 ja sillä on nyt 14 edustustoa, jotka palvelevat 30 maata.

”STA pyrkii parantamaan kansainvälistä matkailutarjontaansa investoimalla kattavaan verkostoon, joka pystyy vastaamaan tulevaisuuden haasteeseen”, sanoo Saudi-Arabian matkailutoimiston toimitusjohtaja Fahd Hamidaddin. ”Rakennamme maailmanlaajuista ammattilaistiimiä, joka esittelee Saudi-Arabian monipuolista kulttuuritarjontaa, maailmanluokan kulttuuriperintökohteita ja aitoa arabialaista vieraanvaraisuutta.”

Pohjoismaiden toimisto vastaa markkinointitoimista ja yhteistyöstä matkanjärjestäjien, matkatoimistojen ja muiden alan sidosryhmien kanssa.

Pohjoismaiden edustustoa hoitaa United Spirit Nordicin Jonas Sehestedjsehested@sta.gov.sa)

”Olemme jo aloittaneet yhteydenpidon pohjoismaiseen matkailukenttään ja vastaus on ollut erittäin myönteinen”, sanoo Saudi-Arabian matkailutoimiston Pohjois-Euroopan johtaja Nimit Amin. ”Etsimme aktiivisesti kumppaneita, jotka haluavat lisätä Saudi-Arabian jännittävänä uutena matkakohteeksi valikoimaansa.”

”Saudi-Arabialla on tarjota matkailijoille runsaasti ikonisia kohteita, ja olemme valmiita toivottamaan tervetulleiksi vierailijat ympäri maailmaa”, Fahd Hamidaddin sanoo.

Kansainvälisen ja kotimaisen matkailun tukemiseksi STA on esitellyt Saudi Expertin, digitaalisen alustan, joka tarjoaa reaaliaikaisesti tietoa ja kohdevinkkejä.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X