Singapore Airlines -ravintola

Nyt myös Singapore Airlines on liittynyt kasvavaan joukkoon lentoyhtiöitä, jotka ovat keksineet koneilleen korvaavia toimia normaalioperoinnin sijaan.

Taiwanissa tehdään lentokentällä virtuaalilentoja, joissa matkustajat saavat lähes autenttisen matkakokemuksen turvatarkastuksineen, lounge-palveluineen ja matkaselvityksineen.

Japanilaisen First Airlinesin virtuaalilennoilla asiakkaat matkustavat virtuaalisesti vaikkapa New Yorkiin, Roomaan tai Pariisiin. Lentoon nousu, laskeutuminen ja myös matkakohteissa käynti koetaan virtuaalisesti. Matkaan sisältyvät myös ateriapalvelut.

Monet aasialaiset lentoyhtiöt, muun muassa ANA, Starlux Airlines, EVA Air ja Royal Brunei Airlines tarjoavat näköalalentoja, joihin yhdistetään tarjoilua ja matkamuistojen myyntiä. Tällaisia lentoja järjestetään esim. Tokion, Etelä-Kiinan meren ja Borneon saaren yllä. Australialainen Qantas lennättää asiakkaitaan Etelämantereen yllä.

Nyt Singapore Airlines avaa yhteen A380-koneeseen ravintolan.

Asiakkaat voivat varata illallispaikan superjumboon, joka ei liikahda Changin lentokentältä minnekään.

 

Illallisviikonloppu järjestetään 24.-25. lokakuuta ja paikat tulevat myyntiin 12.10.
Kolmen ruokalajin illallinen maksaa turistiluokassa 35 euroa ja premium economyssa 65 euroa. Koneen etuosassa, bisnesluokassa, 210 euroa ja omassa suitessa 415 euroa.

Menu koostuu Singapore Airlinesin signature-annoksista, kuten hummerista ja muista singaporelaisen huippukokki Shermay Leen annoksista.

Kansallispuvuissa saapuville matkustajille luvataan pieni Singapore Airlines goodie bag.

Lentoyhtiö tarjoaa mahdollisuuden nauttia ensimmäisen ja bisnesluokan aterian myös kotona.

 

Lokakuun alusta Singapore Airlinesin menun voi tilata myös kotiin. Yhtiöllä on erilaisia ”kohde-menuita”, sen mukaan, mikä on lennon määränpää. Tällaisen menun voi tilata kotiin, jonne se toimitetaan viinipullon tai samppanjan kera.

 

Marraskuun lopulla Singapore Airlines avaa ovet myös koulutustiloihin ja lentosimulaattoreihin. Järjestettyjä kierroksia voi varata etukäteen ja niihin voi liittää myös esimerkiksi Singapore Airlinesin oman viinikellarin viinien maistelun.

Singapore Airlinesilla oli suunnitelmia aloittaa lennot ”ei minnekään”, mutta ympäristöryhmien vastustuksen vuoksi niistä luovuttiin.

 

Lähde: Singapore Airlines

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X