Hyppää sisältöön
Helmi ja Santtu
· Riikka Krenn

Tallink Silja perusti maailman ensimmäisen laivalla sijaitsevan selfiemuseon

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessille luotu Tallink Silja Social Space on yhtiön mukaan tiedettävästi maailman ensimmäinen laivalle perustettu selfiemuseo.

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessille luotu Tallink Silja Social Space on kuvaustila, jossa etenkin nuoret matkustajat voivat viettää aikaa, kuvata somesisältöjä sekä saada vinkkejä somevaikuttajilta kuvien ja videoiden tuottamiseen. Laivan kokoustiloissa sijaitseva kuvaustila on pilottihanke ja avoinna koko kesän 14.6.–10.8.2024.

Tallink Silja Social Space inspiroi luovaan seikkailuun laivamatkan aikana ja kannustaa sisällöntuotantoon yhdessä kavereiden, sisarusten, vanhempien ja suosikkivaikuttajien kanssa. Tilan visuaalisuus on saanut vaikutteita kauniista saaristosta, jonka läpi laiva seilaa reitillään Turun ja Tukholman välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Värikkäät meriaiheiset lavasteet ja tilan seinältä löytyvä silmänkääntötemppu kutsuvat hassuttelemaan ja pitämään hauskaa. Ideoita ja vinkkejä sisällöntuotantoon tilassa tarjoavat nuorten suosikkivaikuttajien, Helmin ja Santun, tekemät inspiraatio- ja opastusvideot. Vinkkinä Helmin ja Santun faneille, että he järjestävät kesän aikana Social Space -tilassa myös kaksi Meet & Greet -tilaisuutta, sekä 1.7. että 18.7. lähtevillä risteilyillä”, Tallink Silja Oy:n Head of Entertainment Kati Heiniö kertoo.

Kyseessä on tiedettävästi maailman ensimmäinen laivalla sijaitseva selfiemuseo. Projekti on toteutettu yhteistyössä markkinointitoimisto Trootin kanssa.

Lähde ja kuva: Tallink Silja Line

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.