Tallinnaan uusia hotelleja

Tallinnan matkustajasataman kupeeseen avautui 1.8. itsepalveluperiaatteella toimiva hotelli Citybox.

Hotelli Cityboxin check-in.

 

Norjalaiseen ketjuun kuuluva innovatiivinen hotelli on täysin automatisoitu, tarjoten korkealaatuisia majoituspalveluita kohtuulliseen hintaan (alkaen 45 eur huone).

Hotellissa on 272 huonetta (yhden ja kahden hengen huoneet, perhehuoneet, sviitit), yhteiset keittiötilat sekä itsepalvelupesula.

Norjassa Citybox-ketjulla on kolme samalla konseptilla toimivaa hotellia; yksi Oslossa ja kaksi Bergenissä.

 

 

Hotel L’Embitu

 

Tallinnan keskustaan avautuu 1.10. uusi ylellinen 4* Superior-luokan Hotel L’Embitu, jossa on yhteensä 125 tyylikkäästi sisustettua huonetta (kahden hengen standard- ja deluxe-huoneet sekä sviitit). Osa huoneista on parvekkeellisia ja joissakin on oma aurinkoterassi.

 

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva ROOF-ravintola kutsuu nauttimaan kotoisasta ilmapiiristä ja hyvästä ruoasta laadukkaan viinin kera. Kauniine kaupunkinäköaloineen ja kesäisin avoinna olevine kattoterasseineen ROOF luo romanttisen ja unohtumattoman tunnelman joka juhlapäivää tai tapahtumaa varten.

 

Hotellin 7. kerroksessa sijaitseva konferenssi- ja tapahtumakeskus on avarine terasseineen varmasti yksi Tallinnan omaleimaisimmista. Pohjakerroksessa on tilava ja moderni aula-alue sekä viihtyisä Wine & Tapas -viinibaari.

Spa- ja rentoutumisalueella on 12 m uima-allas vesihierontavyöhykkeiden kera, japanilainen allas, kylmävesiallas, höyrysauna, suomalainen sauna ja takka. Hotellin vierailla on myös vapaa pääsy kuntosalille.

 

Kolme Tallinnan keskustassa sijaitsevaa hotellia aloittaa mittavat remontit syksyllä:

Nordic Hotel Forum aloittaa remontin syyskuussa ja on suljettuna huhtikuun loppuun 2021.
Tallink City Hotellin remontti alkaa myös syyskuussa, hotelli avataan uudestaan kesäkuussa 2021. Remontin aikana kaikki hotellihuoneet ja hotellin julkiset tilat uudistetaan kokonaan.
Hotelli Radisson Blu Sky aloittaa korjaustyöt 6.11.2020 ja pysyy suljettuna 14 kuukautta kestävän remontin ajan.

 

Lähde: VisitEstonia

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X