Thaimaa keskeyttää Test&Go ja Sandbox -ohjelmat

Thaimaan COVID-19-tilannehallintokeskus (CCSA) määräsi tänään, että kaikkien uusien TEST&GO- ja Sandbox-sovellusten (paitsi Phuket Sandboxin) Thaimaa-passi on keskeytettävä väliaikaisesti 22. joulukuuta 2021 alkaen, koska Omikron-varianttitapausten määrä maassa on kasvanut.

Matkustajat, jotka ovat jo saaneet Thaimaa Passin QR-koodin (200 000 hakijaa), saavat matkustaa Thaimaahan nykyisten ehtojen mukaisesti. Hallitus ottaa kuitenkin käyttöön uusia toimenpiteitä kontaktien jäljittämiseksi ja varmistaa, että kaikki matkustajat testataan kaksi kertaa PCR-menetelmällä. Toinen testaus tehdään hallituksen nimeämissä laitoksissa. Niistä ei koidu matkustajille lisäkustannuksia.

Uusia rekisteröintejä ei enää hyväksytä 22. joulukuuta 2021 kello 00.00 alkaen.

Hakijoiden, jotka ovat rekisteröityneet, mutta eivät ole saaneet QR-koodia, on odotettava, että heidän Thaimaa-passinsa käsitellään/hyväksytään. Kun se on hyväksytty, he voivat päästä Thaimaahan rekisteröidyn ohjelman mukaisesti.

Rekisteröityminen Thaimaa-passia varten Phuket Sandbox -ohjelman ja Happy Quarantine -ohjelman puitteissa on edelleen avoinna, mutta hallitus tarkastelee tilannetta määräajoin uudelleen.

On erityisen tärkeää tarkistaa säännöllisesti www.thecoloursofthailand.com –sivuilta ajankohtaiset tiedot, sillä ne voivat muuttua nopeastikin.

 

Lähde: TAT

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X