Thaimaan ”Test & Go” taas käyttöön

Thaimaahan pääsee matkustamaan taas ”Test & Go” -ohjelman mukaisesti 1.helmikuuta alkaen.

”Test & Go” oli hyllytettynä seitsemän viikon ajan omikronin rajun leviämisen vuoksi. Nyt maahantulo testatuille matkustajille otetaan uudelleen käyttöön.

Test & Go -säännöt:

Täysin rokotetut matkustajat voivat matkustaa kaikkiin Thaimaan kohteisiin Test & Go -ohjelman puitteissa.

Majoittuminen 2 yötä SHA Extra Plus (SHA++) -hotellissa 1. ja 5. päivänä, 2 PCR-testiä ja ennalta sovittu kuljetus lentokentältä hotelliin saapumisen yhteydessä.
Matkustajat voivat yöpyä 2 eri hotellissa 1. ja 5. päivänä. Sekä ensimmäisenä että viidentenä päivänä heidän on kuitenkin asuttava samassa huoneessa odottaessaan PCR-testin tulosta.

Thailand Pass -järjestelmä avataan uudelleen uusille TEST & GO -hakemuksille 1. helmikuuta 2022 alkaen (klo 09.00 Thaimaan aikaa).
Matkustajat voivat hakea TEST & GO – Thaimaa-passia 60 päivää etukäteen, mutta vähintään 7 työpäivää ennen lähtöä.
Matkustajien, jotka ovat saaneet Thaimaa-passin QR-koodin ennen 22. joulukuuta 2021 ja joiden suunniteltu saapumispäivä Thaimaahan on 24. joulukuuta 2021 tai myöhemmin, on edelleen suoritettava toinen COVID-19-testi 5./6. päivänä tai hengitystieoireiden ilmaantuessa (ilman lisäkustannuksia).

Sandbox-ohjelma

Täysin rokotetut matkustajat voivat matkustaa Thaimaahan ja viettää ensimmäiset 7 yötä Sandbox-kohteissa:
Phuket
Krabi, mukaan lukien Phi Phi, Koh Lanta.
Phang-Nga, mukaan lukien Khao Lak ja Ko Yao.
Surat Thani ainoastaan Ko Samui, Ko Phangan ja Ko Tao.
Chonburi – Bang Lamung, Pattaya, Si Racha, Si Chang ja Sattahip – vain Na Jomtien ja Bang Saray (1. helmikuuta 2022 alkaen).
Trat – Ko Chang (1. helmikuuta 2022 alkaen)

Sandbox Extension -ohjelma otetaan käyttöön Phuketin, Phang-Ngan, Krabin ja Surat Thanin välillä (vain Ko Samui, Ko Phangan ja Ko Tao), jolloin Sandbox-matkustajat voivat matkustaa näissä kohteissa ensimmäisten 7 yön aikana.
Krabiin, Phang-Ngaan tai Phuketiin matkustavat voivat vaihtaa majoitusta kahdesti 7 ensimmäisen yön aikana (voivat varata 2 eri hotellia) maakunnan sisällä.
Ko Samuille, Ko Phanganille ja Ko Taolle matkustavat voivat vaihtaa majoitusta 3 kertaa 7 ensimmäisen yön aikana. Heidän on kuitenkin yövyttävä ensimmäisen yön Ko Samuilla ja saatava negatiivinen tulos ensimmäisestä PCR-testistä, ennen kuin he voivat vaihtaa hotellia joko Ko Samuilla, Ko Phanganilla tai Ko Taolla. Tai he voivat varata 3 eri hotellia Ko Samuilta.

Tarkista aina ajankohtaiset määräykset!

Lisää tietoa tästä.

 

Lähde: TAT

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X