Hyppää sisältöön
· Leena

Thaimaan uudet sävyt

”Thaimaa on muutakin kuin Bangkok, Phuket ja Chiang Mai”, kärjisti Suomessa vieraillut Thaimaan turistitoimiston Srisuda Wanapinyosak, Deputy Governor for International Marketing in Europe, Africa, Middle East & Americas.

Thaimaan turistitoimiston Srisuda Wanapinyosak, Deputy Governor for International Marketing in Europe, Africa, Middle East & Americas.

Thaimaassakin on tänä vuonna suljettu suosittuja rantoja liiallisen kuormituksen vuoksi. Matkustajamäärät kuitenkin koko ajan nousevat, ja turistit kaipaavat uusia kohteita.

”Olemme lanseeranneet ”Open to the New Shades” -kampanjan, jolla haluamme kertoa monista uskomattoman hienoista kohteista, jotka vielä ovat aitoja ja syrjässä suurimmilta turistivirroilta. Thaimaasta löytyy edelleen uusia sävyjä”, sanoo Srisuda Wanapinyosak.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Kuvassa Thaimaan turistitoimiston Karuna Hellström Tukholmasta, Srisuda Wanapinyosak Bangkokista, Eurblarp Sriphiromya Tukhomasta ja Thaimaata Suomessa edustavan Aviarepsin Minna Lahtinen.

”Yksi omista suosikeistani on Koillis-Thaimaan Nan”, kertoo Thaimaan turistitoimiston Tukholman toimistossa syksyllä aloittanut johtaja Ms Eurblarp Sriphiromya. ”Siellä on kerrassaan upeat vuoristonäkymät ja huikeat patikointimaastot. Nan sijaitsee parin sadan kilometrin päässä Chiang Maista.”

Turistitoimisto suosittelee löytämään uusia kohteita Thaimaassa.

Yksi uusi kohde on Ranong, Phuketin yläpuolella, lähellä Myanmarin rajaa. Siellä on vielä koskemattomia rantoja ja aitoa thaimaalaista elämänmenoa.

”Ja sitten on vielä Chantaburi. Se on yksi omista suosikkirantakohteista. Se sijaitsee hieman Tratin yläpuolella”, kertoo Eurblarp.

Myös Bangkokissa halutaan esitellä uusia alueita. Joen länsipuolella oleva Thonburin alueelta löytää vielä ”vanhaa” Bangkokia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Icon Siam -kompleksi,

Marraskuun 9. päivä on sen sijaan avattu uusi Icon Siam. Joen rannalla sijaitseva uusi kompleksi, missä on kaksi ostoskeskusta, mm. oma alue luksusbrändeille, ravintoloita sekä torneihin valmistuvat Magnolia Waterfront Residences, The Residences at Mandarin Oriental Bangkok.

Katso tästä ”Open to the New Shades”-video:

 

 

Leena