Thomas Harrison Uniworldille

Thomas G. Harrison on nimitetty Uniworld Boutique River Cruisesin myyntijohtajaksi Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Harrisonilla on yli 20 vuoden kokemus risteilybisneksestä. Ennen Uniworld Cruisesille siirtymistään Harrison työskenteli myyntijohtajana SeaDream Yacht Clubilla vastuualueinaan Pohjoismaat ja Benelux. Sitä ennen hän työskenteli yli 18 vuotta Silver Sea Cruisesilla, aloittaen pestillä risteilijällä ja yleten Euroopan myyntijohtajaksi.

Uniworldilla on 12 alusta, jotka risteilevät eri puolilla maailmaa.

Uniworld ylelliset risteilyt ovat all-inclusive -risteilyjä, missä kaikki ateriat ja juomat sisältyvät risteilyn hintaan.

U by Uniworld on brändi nuoremmille risteilijöille, joille on aluksilla tarjolla enemmän aktiviteetteja ja mm. hiljaisia diskoja.

“On hienoa päästä mukaan tällaisen arvostetun yhtiön myyntitiimiin”, Harrison sanoo. “Uniworld on aina paininut omassa liigassaan ja keskittynyt ainutlaatuisiin boutique-kokemuksiin maailman upeimmilla joilla. Odotan innolla tapaamisia pohjoismaisten matkailualan ammattilaisten kanssa, jotta pääsen esittelemään yhtiötä sekä sen “U by Uniworld”-brändiä, joka on kuin tehty moderneille, aktiivisille matkailijoille.”

Thomas Harrison, thomas.harrison@uniworld.com

Lisätietoa Uniworldista.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X