Tšekin virtuaalinen workshop ”Back to Business”

Tšekin turistitoimisto järjestää torstaina 4. helmikuuta virtuaalisen workshopin erityisesti kokous- ja kongressijärjestäjille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki Tšekin matkoja myyvät. ”Back to business” -workshopissa on mukana lukuisia toimijoita eri puolilta Tšekkiä.

”Virtuaaliworkshop herättelee niin myyjiä kuin ostajiakin uudelleen bisneksen tekoon. Saamme toivottavasti pian taas matkustaa, ja jos ennusteet pitävät paikkansa, niin ihmiset odottavat jo lähtökuopissa maailmalle pääsyä”, kertoo Tšekin matkailutoimiston Pohjoismaiden johtaja Lucie Vallin.

Tunnelmallinen Gala Dinner Žofín Palacessa.

Workshopissa on mukana muun muassa Prahan suosittu kongressikeskus, The Cubex Centre Prague. Se on uusittu monitoimitila, joka on voittanut Parhaan Tapahtumapaikka -palkinnon Global Eventex Award -kilpailussa. ”Olemme hiljattain uusineet kongressikeskuksen teknologiaratkaisuja ja nyt monitoimiset virtuaalistudiot ovat entistä suurempia. Yhä useampi asiakkaamme käyttää hyväkseen virtuaalista teknologiaa kokouksissaan ja kongresseissaan”, kertoo Cubex Centren markkinointipäällikkö Dagmar Alexandra Bernardova.
Lisätietoa https://www.cubexcentrum.cz/eng

O2-messukeskuksen entinen Trade Ring on nyt nimeltään Meeting Hub. Sinne on valmistunut 18 uutta näyttelyhallia, ja nyt halleja on 39. Niitä voi vuokrata moniin erilaisiin tarpeisiin. Messukeskuksessa on Tšekin suurin, 16×4 -metrinen, LED-näyttö.
Messukeskuksen viereen on tämän vuoden puolivälissä valmistumassa uusi neljän tähden hotelli. Siihen tulee 300 huonetta, 27 sviittiä, ravintola, kahvila ja baareja.
Lisätietoa osoitteista https://www.o2universum.cz/www.o2arena.cz

O2-kongressikeskuksen yhteyteen avattavan hotellin atrium

Mukana workshopissa on myös Prague Urban Adventures, joka tarjoaa asiakkaille hieman erilaisia Prahan retkiä. Prague Urban Adventures on ajan hermolla ja löytää kaupungista jatkuvasti uutta ja ihmeellistä. Kekseliäästi se yhdistää retkissään vanhaa ja uutta, eikä tyydy keskinkertaisuuteen. Yhtiö panostaa vastuulliseen turismiin.
Lisätietoa https://www.pragueurbanadventures.com/

”Toivotamme sinut tervetulleeksi virtuaaliseen workshopiin. Mukana on parikymmentä yritystä, joiden ammattilaiset ovat innokkaina odottamassa vuoropuheluja ja kontakteja pohjoismaisiin matkanjärjestäjiin. Saat erinomaisen päivityksen Tšekin tarjonnasta ja hyviä kontakteja tulevaisuuteen. Alla olevan videon katsomalla pääset jo sopivaan tunnelmaan! Näkemisiin 4.2.”, toivottaa Lucie Vallin Tukholmasta.

Ilmoittaudu mukaan workshopiin tästä.

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X