Hyppää sisältöön
Talvimaisema Whistleristä
· Riikka Krenn

TUI lanseeraa laskettelumatkat Kanadaan

Kanadan laskettelukohteet ovat varattavissa talvelle 2024-25. Kohteet täydentävät Ranskan, Italian ja Itävallan talvivalikoimaa.

Kaksi vuotta sitten TUI lanseerasi laskettelumatkat Ranskan ja Italian Alpeille ja lisäsi myöhemmin valikoimaan myös Itävallan. Suomalaiset ovat varanneet näitä matkoja innokkaasti ja nyt lomavalikoima laajenee entisestään, kun Kanadan hiihtokohteet ovat varattavissa ensi talvelle

Kanadan lomakohteet – hiihtokeskuksia kaikentasoisille

Laskettelumatkalla Kanadaan asiakkaat voivat valita useista hiihtokeskuksista, jotka sopivat kaikentasoisille talvilajien harrastajille lapsiperheistä ammattitason laskettelijoihin ja lumilautailijoihin. Valikoimassa on matkoja Brittiläisen Kolumbian Whistleriin, Albertan Banffiin ja Quebecin Tremblantiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Kaksi vuotta sitten lanseerasimme laskettelumatkat Alpeille ja olemme huomanneet, että Pohjoismaalaiset asiakkaamme ovat ottaneet nämä hyvin vastaan. Sen takia haluamme tarjota lumea rakastaville asiakkaillemme vielä enemmän vaihtoehtoja”, sanoo Tommy Serban, Commercial Director, TUI Nordic

Banff – kolme lumivarmaa aluetta

Banff houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta kolmella lumivarmalla laskettelualueella, luontoelämyksillä ja kansallispuistomaisemilla. Kaupunki sijaitsee Albertan provinssissa, korkeiden vuorten välissä, keskellä upeaa Kanadan luontoa.

Banffin läheisyydessä on kolme Kanadan suosituinta hiihtokeskusta, ja hissilipulla pääset sekä Sunshine Villagen, Lake Louisen että Mount Norquayn laskettelurinteille. Banffin matkalla voi nauttia länsimaisesta tunnelmasta todellisessa vuoristokaupungissa, joka on täynnä baareja, ravintoloita ja museoita.

Whistler – palkittu hiihto-ja lumilautailukohde

Whistler on kiistatta yksi maailman suurimmista hiihtokohteista, ja se on palkittu usein parhaana hiihto- ja lumilautailualueena. Pohjois-Amerikan suurimmalla hiihtoalueella maasto on vaihtelevaa, rinteet tasokkaita ja kylä vilkas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kylässä on noin 200 ravintolaa ja siellä voi nauttia mukavasta after ski -tunnelmasta. Laskettelun lisäksi lomakeskuksessa on paljon tekemistä ja asiakkaat voivat kokeilla kaikkea helihiihdosta ja rattikelkkailusta köysiratoihin.

Tremblant – perheystävällinen hiihtokeskus upeissa kanadalaismaisemissa

Tremblant on täydellinen hiihtokeskus perheille, tarjolla on mukavia hotelleja, laskettelurinteitä kaikentasoisille laskettelijoille ja lautailijoille, sekä runsaasti tekemistä rinteiden ulkopuolella.

Täällä kohtaavat kanadalainen viehätys ja Ranskan inspiroima kulttuuri. Kylässä voi kuljeskella pitkin mukulakivikatuja, joita reunustavat kaupat ja leipomot. Monet hotellit sijaitsevat mukavasti lähellä hissejä.

Lähde ja kuva: TUI

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.