Hyppää sisältöön
Finnlines
· Ikkunapaikka

Uudistuksia Finnlinesin ravintoloissa

Finnlines on uudistanut Malmö–Travemünde- ja Helsinki–Travemünde-reiteillä liikennöivien laivojensa ravintolavalikoimia.

Ruotsin ja Saksan välillä liikennöivän Finnswanin uusi ravintola on avattu ja Suomen ja Saksan välillä liikennöivien laivojen ruokatarjontaa on lisätty.

Kasvavat matkustajamäärät

Finnlinesin Malmö–Travemünde-reitin matkustajamäärät ovat kasvaneet verrattuna vuoteen 2023.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt reitillä liikennöivällä Finnswanilla on avattu uusi ravintola, Bistro Navigare. Bistrossa on 24 asiakaspaikkaa ja uusi ruokalista, joka sisältää salaatteja, hampurilaisia ja fish and chips -annoksia.

“Uuden ravintolan avaamisella haluamme osoittaa, että olemme sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme matkustuskokemusta”, sanoo Staffan Winberg, Onboard Services Supervisor.

Kesän aikana myös linjan kahden muun aluksen, Finnpartnerin ja Finntraderin loungetilat saavat uuden ilmeen. Uudistettuihin tiloihin mahtuu istumapaikkoja jopa 60 henkilölle.

“Viime kesänä reitin matkustajamäärämme olivat erinomaiset, ja tämän vuoden alku osoittaa, että olemme ylittämässä ne”, Staffan Winberg toteaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ruokavalikoima uudistuu myös Helsinki–Travemünde-reitillä

Finnlinesin Saksan-laivat ovat tunnettuja laadukkaasta buffet-valikoimasta, mutta uudistusten myötä matkustajille on tarjolla lisää vaihtoehtoja. Mare Balticumin buffet-valikoimaan on tuotu vaihtoehtoja vaativampaankin makuun, mukana on trendikkäitä raaka-aineita klassisten vaihtoehtojen lisäksi.

“Asiakkaamme ovat toivoneet klassisten vaihtoehtojen rinnalle myös uusia herkkuja ja etenkin kylmän pöydän kalaherkut ovat maininnan arvoisia”, kertoo Finnlinesin matkustajaliikennejohtaja Marco Palmu.

Buffetin uutuuksiin kuuluvat uudet kalaherkut, esimerkiksi marinoidut vihreät simpukat sitruunaverbenan kanssa ja pikkelöity lohi piparjuuricrèmen kera. Asiakkaiden toiveesta lämpimään pöytään on tuotu takaisin ankkaconfit ja appelsiinikastike. Myös kasvisvaihtoehtoja on lisätty, tarjolla on muun muassa artisokkaohrattoa ja tryffelillä ja vihreällä pestolla täytettyjä gnoccheja.

Katkarapu- ja lohileivät ovat Helsinki–Travemünde-reitillä liikennöivien laivojen Star Café -kahvilan ikiklassikoita. Uudistuneen valikoiman myötä matkustajat voivat nauttia kahvilassa myös ruoka-annoksia, kuten kotitekoista lasagnea, kasviscannelloneja ja kermaista lohikeittoa. Travemündestä lähdettäessä on tarjolla ”Late night meal”.

“Tämä yöpala-uutuutemme on tarjolla ainoastaan Travemündestä yöllä lähdettäessä. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti tarjolla on suomalaisille tuttuja herkkuja – pitkän ajomatkan jälkeen matkustajille maistuu esimerkiksi laivan lihapullat kermaisessa pippurikastikkeessa”, Marco Palmu sanoo.

Uudet myöhäisillan ateriat ja kahvilan tarjottavat sopivatkin syötäväksi buffetin aukioloaikojen ulkopuolella, tai pienempään nälkään. Kahvilan valikoimasta ei pidä myöskään unohtaa kakkuvalikoimaa, joka on uudistettu kesää varten.

Lähde ja kuva: Finnlines

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.