Hyppää sisältöön
· Leena

Vietnamin matkamessut

Parin viikon päästä Vietnamissa järjestettävillä ITE HCMC-messuilla (International Travel Expo Ho Chi Minh City) saa laajan kattauksen niin Vietnamin kuin muunkin Aasian matkailutarjonnasta.

ITE HCMC järjestetään jo 14. kerran Ho Chi Minhissä. Tapahtuma on kasvanut tärkeäksi Kaakkois-Aasian messutapahtumaksi. Messuilla on yli 300 kansainvälistä näytteilleasettajaa.
Viime vuonna messuilla kävi yli 30 000 messuvierasta.

Messut järjestetään Saigon Exhibition & Convention Centerissä 6.-8. syyskuuta. Kolmipäiväisten messujen kaksi ensimmäistä päivää ovat ammattilaispäiviä ja viimeinen päivä on avoinna myös yleisölle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Messuilla erityisesti Vietnam on hyvin edustettuna. Mukana on 37 vietnamilaista maakuntaa ja kaupunkia.

Mukana on myös yli 300 matkailutoimijaa Australiasta, Bhutanista, Kambodžasta, Intiasta, Indonesiasta, Japanista, Koreasta, Laosista, Malesiasta, Myanmarista, Filippiineiltä, Singaporesta, Taiwanista, Thaimaasta ja Etelä-Afrikasta. Turistitoimistojen lisäksi on myös yksittäisiä matkailupalveluiden tuottajia.

Messuille on kutsuttu kolmesataa kansainvälistä ostajaa Hosted Buyer -ohjelmassa, eli ostajille on maksettu matkat ja majoitukset sekä messujen aikaiset tapahtumat. Hosted Buyer -ohjelman mukaisia ostajia on yli 40 maasta.

”Olemme erittäin tarkkoja Hosted Buyer -ohjelmaan pääsevistä kansainvälisistä ostajista. Valintaperusteet takaavat, että messuille pääsee ainoastaan ammattilaisia, joille on messuista hyötyä ja he saavat paljon ideoita omaan tuotantoonsa”, sanoo Ho Chi Minhin turistitoimiston johtaja, herra La Quoc Khanh.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurimmat Mekongin alueen messut

ITE HCMC -messut ovat suurimmat vuotuiset Mekongin alueen messut. Mukana on niin inbound- kuin outbound -yrityksiä.

Vietnam on itseoikeutetusti isosti mukana. Messuilla esittäytyvät eri provinssit ja kaupungit; Lak, Dak Nong, Dien Bien, Dong Nai, Dong Thap, Gia Lai, Ha Tinh, Hai Phong, Hanoi, Hau Giang, Hue, Khanh Hoa, Kien Giang, Kontum, Lai Chau, Lam Dong, Long An, Ninh Binh, Ninh Thuan, Phu Tho, Quang Binh, Quang Nam, Thanh Hoa, Tien Giang, Tra Vinh, Tay Ninh, Vinh Long, Vung Tau ja Yen Bai.

Mukana on myös vietnamilaisia matkanjärjestäjiä, kuten Viet Travel sekä lentoyhtiö Vietjet.

Seminaareja

Messujen ohjelmassa on avajaistapahtuman lisäksi mm. gaala-illallinen, B2B-tapaamisia sekä erilaisia verkostoitumistapahtumia.

Messujen aikana on myös kuusi seminaaria:

  1. Introducing Exciting Destinations of Vietnam
  2. ASEAN Tourism Award
  3. Vietnam – China Tourism Cooperation
  4. Innovation in tourism products – from ideas to business reality
  5. Japan Tourism Market
  6. Advancing the Vietnam travel and tourism sector – Enhancing Data Driven Decision Making and Using Blockchain

 

“Odotamme innoissamme vieraita ympäri maailmaa. Vaikka joku olisi käynyt Ho Chi Minhissä aiemmin, kaupunki saattaa tuntua taas täysin uudelta. Vaikka kehitymme vauhdilla moderniksi kaupungiksi, vanha charmi ja traditiot ei häviä mihinkään”, sanoo Ho Chi Minhin turistitoimiston johtaja herra Bui Ta Hoang Vu.

Lisätietoja osoitteesta http://www.itehcmc.com

Leena