Hyppää sisältöön
Tomi Haring ja Anna Härkönen
· Ikkunapaikka

Visit Karelian toiminnot siirtyvät Business Joensuulle

Business Joensuu ja Visit Karelia ovat allekirjoittaneet sopimuksen kaikkien Pohjois-Karjalan kuntien matkailumarkkinointia koskevan liiketoiminnan siirrosta.

Pohjois-Karjalan kunnat ja kaupungit ovat yhdessä esittäneet Visit Karelian toiminnan jatkamiseksi uudenlaista sopimusmallia. Sopimuksen mukaisesti kaikki Pohjois-Karjalan kunnat rahoittavat Visit Karelian matkailupalvelua seuraavan kolmen vuoden ajan yhteensä 400 000 euron panoksella vuodessa. Tämä mahdollistaa Pohjois-Karjalan matkailun edistämisen palvelujen ja markkinoinnin siirtymisen Business Joensuulle.

Visit Karelian yhtiökokous hyväksyi liiketoimintojen siirtämisen Business Joensuulle 29. helmikuuta 2024 ja virallinen sopimus allekirjoitettiin 28. maaliskuuta 2024. Kaikki kunnat ovat edelleen mukana, Business Joensuu jatkaa maakunnallista työtä tiiviissä yhteistyössä Business Finlandin ja Järvi-Suomen kanssa. Business Joensuu tiedottaa palveluihin liittyvistä käytännön asioiden etenemisestä tarkemmin kevään aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Tämä sopimus on merkittävä askel Pohjois-Karjalan matkailun kehittämisessä. Business Joensuu kokee matkailun markkinoinnin ja kehittämisen maakunnallisen yhteistyön jatkumisen tärkeäksi ja haluaa tuottaa sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille korkealaatuisia palveluja”, toteaa Business Joensuun toimitusjohtaja Tomi Haring. Tällä hetkellä Business Joensuu rekrytoi henkilöstöä uuteen tiimiin.

”On erittäin tärkeää, että maakunnallinen matkailumarkkinointi saa jatkuvuutta. Haluamme tehdä siirrosta mahdollisimman sujuvan ja pidämme matkailutoimijoita ja sidosryhmiä ajan tasalla siirtoon liittyvissä asioissa Visit Karelian ja Business Joensuun viestintäkanavissa”, sanoo Visit Karelian toimitusjohtaja Anna Härkönen.

Lähde ja kuva: Business Joensuu Oy

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.