Hyppää sisältöön
Lomakeskus Revontulen sauna
· Ikkunapaikka

World Sauna Forum 2024 osana Keski-Suomen Saunamaakuntaviikkoa

Maailman saunamaakunnassa Keski-Suomessa vietettävä Saunamaakuntaviikko kokoaa yhteen erilaisia saunaelämyksiä viikon mittaiseksi elämyskokonaisuudeksi.

Vuoden 2024 tapahtuma käynnistyy poikkeuksellisesti jo kesäkuun alussa, jolloin Jyväskylään rantautuu myös saunomisen ja saunojen ammattilaistapahtuma World Sauna Forum.

Kansainvälinen tapahtuma kokoaa yhteen saunan ammattilaisia ja tarjoilee mielenkiintoisia puheenvuoroja ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Urbaania saunomista sekä rentoutumista maaseudun rauhassa

Sauna on olennainen osa suomalaista kesää ja Saunamaakuntaviikko onkin erinomainen tapa päästä nauttimaan saunaelämyksistä ja laajentaa omaa saunatietämystä. Saunamaakuntaviikon ohjelmaan kuuluu saunomista erilaisissa saunoissa, kuten savu-, ranta- ja perinnesaunoissa. Myös erikoisuuksia ohjelmasta löytyy.

“Saunoa voi esimerkiksi urbaanisti kulttuuritalo Villa Ranan pihassa DJ:n tahdittamana tai maailman suurimman savusauna lauteilla Tupaswillassa”, kertoo Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvoja Rinna Valjakka.

Sauno syvämmen kyllyyvestä -saunatapahtuma on neljän saunan ja viiden yrittäjänaisen yhteisponnistus, jonka tavoitteena on tarjota kävijöille kokonaisvaltainen saunaelämys.

“Haluamme nostaa paikallisuutta ja suomalaista saunaperinnettä esiin ja mikä olisikaan parempi tapa kuin olla mukana osana Saunamaakuntaviikkoa”, kertoo tapahtumakokonaisuuden järjestelyissä mukana oleva yrittäjä Jenni Numminen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Keski-Suomi julistautui Maailman Saunamaakunnaksi vuonna 2015. Tämänvuotinen Keski-Suomen Saunamaakuntaviikko järjestetään 3.–9.6.2024 ja Saunaralli 30.7.–4.8.2024.

Lähde: Visit Jyväskylä Region
Kuva: Visit Jyväskylä Region / Julia Kivelä

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.