Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Visit Saaremaa vastuullisuuskilpailun voittajaksi

Matkamessujen Sustainable Travel Competitionin voittajaksi valittiin Visit Saaremaan Virossa.

”Finalistiehdokkaista tuomaristo valitsi voittajaksi Visit Saaremaan, joka on tehnyt kohteessaan ja toimijoidensa kanssa monipuolista työtä vastuullisen matkailun eteen. Tuomaristo arvosti erityisesti Visit Saaremaan panostusta paikalliseen väestöön. Jos kohde kantaa vastuunsa paikallisen väestön puolesta ja paikalliset haluavat muuttaa takaisin kotiseudulleen, on kyseessä silloin myös vastuullinen kohde matkailijalle”, tuomariston puheenjohtaja Timo Saranpää summaa.

SMALin Timo Saranpää luovutti kunniakirjan ja 3000 euron palkinnon Visit Saaremaalle.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kilpailun voittaja saa Suomen Messusäätiön myöntämän 3 000 euron palkintorahan.

Sustainable Travel Competitionissa Matkamessuille osallistuvat yritykset saivat ilmoittaa oman vastuullisen matkailutuotteen tai -palvelunsa. Kilpailuun ilmoittautui 22 yritystä, joista kilpailun raati valitsi finaaliin viisi.

Kilpailun finalistit olivat Aurora eMotion, Herrankukkaro, Matkatoimisto Aventura, Rukakeskus ja Visit Saaremaa.

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat tuomariston puheenjohtaja Timo Saranpää; SMAL, Liisa Kokkarinen; Visit Finland, Minnamaari Harmaala; Haaga-Helia, Jeppe Klockersson; Fair Travel, Sari Siitonen; Clonet, ja Maria Mroue; Messukeskus Helsinki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Messukeskus

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.