Aeroflot myy omistamiaan kiinteistöjä Euroopassa

Venäjän lippulaivayhtiö Aeroflot on alkanut myydä toimistoja, asuntoja ja muita yhtiön omistamia kiinteistöjä eri puolilla Eurooppaa.

Omaisuuden markkina-arvo on yhteensä yli 7,4 miljoonaa euroa, ja siihen kuuluu rakennuksia, toimistotiloja ja tontteja Kyproksella, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Belgiassa ja Unkarissa.

Täydellinen luettelo huutokaupattavista kohteista on julkaistu Aeroflotin verkkosivuilla. Omaisuuden myynnistä kertoi ensimmäisenä venäläinen Telegram-kanava Aviatorschina.

Kanava huomauttaa, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Aeroflot myy kiinteistöjään Euroopassa, vaan vastaava huutokauppakierros tapahtui vuonna 2014.

Lentoyhtiö hankki suurimman osan eurooppalaisista kiinteistöistään ennen 1990-lukua, kun se osti taloja ja asuntoja Euroopan pääkaupunkien arvostetuilta alueilta  Aeroflotin henkilökunnan ja vieraiden asunnoiksi välilaskujen ja muiden ulkomaanvierailujen ajaksi.

Näihin kuuluvat muun muassa 2 miljoonan euron arvoinen kolmikerroksinen talo ja tontti Larnakassa Kyproksella, puolen miljoonan eurin arvoinen kerrostalo Budapestissa sekä useita asuntoja Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa, joiden hinnat vaihtelevat miljoonan ja kahden miljoonan euron välillä.

Aeroflotin oman arvion mukaan suurin osa myytävistä kiinteistöistä vaatii huomattavia kunnostustöitä, jotta niitä voidaan käyttää nyt, kun ne ovat olleet jonkin aikaa tyhjillään.

Aeroflotilla ei ole tällä hetkellä lentoja Eurooppaan, sillä yhtiöltä kiellettiin pääsy Euroopan ilmatilaan Venäjän alettua täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainaan helmikuussa 2022.

 

Lähde: Travel Trade Outbound Scandinavia

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X