Hyppää sisältöön
· Leena

AGP-verkosto kattaa jo yli sata maata

APG Finland on osa maailmanlaajuista Airline Promotion Groupia, joka on maailman johtava lentoliikenteen GSA ja muiden palveluiden tarjoaja. APG on toiminut yli 25 vuoden ajan ja sillä on asiakkaana noin 200 lentoyhtiötä.

APG verkosto palvelee ja tarjoaa ratkaisuja matkatoimistoille, matkanjärjestäjille ja lentoyhtiöille. APG verkosto kattaa yli 100 maata.

APG Airlines toimii perustana APG IET interline liputuksen GP275 dokumentille. Ratkaisu silloin kun kahdella reitityksen yhtiöllä ei ole keskenäistä sopimusta, mutta ovat osa APG IET alustaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoa osoitteesta  https://www.apgiet.com/

APG Academy online -koulutusohjelmalla kuka tahansa voi kirjautumalla opiskella keskeisiä lentoliikenteen toimintoja.  Perusasioista haasteellisempiin kokonaisuuksiin tarpeen mukaan kuten NDC, IATA BSP APG IET, GDS, ja perusasioina esimerkiksi lentokenttäkoodit. APG tekee läheistä yhteistyötä IATA:n kanssa.

Kurssit ovat laadukkaita ja ne voi suorittaa verkossa ja hyväksytystä suorituksesta saa dokumentin.  Kurssit ovat maksullisia mutta kohtuullisia myös itse maksettavaksi. Lisätietoa löytyy osoitteesta  http://academy.apg-ga.com/

APG järjestää vuosittain hyväntekeväisyystilaisuuksia ja elokuun 27. päivä Suomen APG järjestää Sibelius-konsertin Helsingissä Balderin Salissa. Maksuttomaan konserttiin ovat tervetulleita kaikki alan ammattilaiset ja sen tarkoitus on myös toimia kohtaamispaikkana eri toimijoille. APG Finland lahjoittaa osallistujamäärän mukaisen lipputulon tukemaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja Nuorten puhelin -toimintaa.   Lisätietoa tilaisuudesta on saatavilla lähiaikoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

APG Day 27.5. julkistamistilaisuudessa vasemmalta Pekka Mäkinen, APG Hallituksen puheenjohtaja, Heli Mäki-Fränti SMAL, Paula Punkari Amadeus, Sari Viljamaa FBTA, Elina Boman APG Finland, Anne-Marjut Väänänen FCM Travel Solutions ja SMAL, Timo Kousa Aurinkomatkat ja Peter Forsström OK-Matkat.  APG Finland on perustettu 2008 ja sen toiminnasta vastaavat Annastina Aura, Elina Boman ja 1.7. alkaen Pia Leppänen.

 

Lisätiedot asiakkuuksista ja toiminnasta finland@apg-ga.com tai a.aura@apg-ga.com ja www.apg-ga.com

 

Leena