Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Air Francen lennot Kittilään alkoivat

Air Francen ensimmäinen lento Kittilästä Pariisin lähti lauantaina 10. joulukuuta. Reitin avaamista juhlittiin puheilla ja nauhan leikkausseremonialla yhdessä lähtevien asiakkaiden, lentoaseman yhteistyökumppaneiden ja Kittilän kaupunginjohtajan kanssa.

“Olemme erittäin iloisia voidessamme lisätä yhden suomalaisen kohteen maailmanlaajuiseen verkostoomme. Päivittäisten Helsingistä lähtevien lentojemme lisäksi tarjoamme tällä talvikaudella lentoja myös Kittilästä ja Rovaniemeltä. Suomi ja Pohjoismaat ovat meille erittäin tärkeä markkina-alue. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan kaikki Kittilän ja lähiseudun matkailijat tervetulleiksi matkustamaan kanssamme Pariisiin ja Ranskaan”, sanoo Air France/KLM Suomen ja Baltian myyntipäällikkö Soili Varpula.

Uusi lento Kittilän ja Pariisin välillä lennetään lauantaisin 12. maaliskuuta 2023 saakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Olemme iloisia uudesta Air Francen reitistä Pariisista Kittilän lentoasemalle! Finavia investoi muutama vuosi sitten lentoaseman laajentamiseen, ja nyt olemme valmiita toivottamaan tervetulleeksi kasvavan määrän kansainvälisiä matkustajia kokemaan talven ihmemaa täällä Lapissa. Uusi yhteys Pariisista Kittilään on hieno lisä lentoasemamme kasvavaan reittilentojen määrään”, sanoo Finavian Lapin lentoasemien varatoimitusjohtaja ja Kittilän lentoaseman lentoasemapäällikkö Jonna Pietilä.

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.