Air Greenland ja Icelandair lisäävät yhteistyötä

Icelandair ja Air Greenland ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen lentoyhtiöiden välisen strategisen yhteistyön lisäämisestä. Yhtiöt näkevät yhteisiä yhteistyömahdollisuuksia, jotka yhdistävät Air Greenlandin laajan verkoston Grönlannissa ja Icelandairin verkoston Keflavikin kansainväliseltä lentoasemalta.

Icelandair on integroinut alueelliset toimintonsa kansainväliseen verkostoonsa siirtämällä palvelut Grönlannin kohteisiin Reykjavikin lentoasemalta Keflavikin kansainväliselle lentoasemalle. Tämä muutos hyödyttää molempien yhtiöiden asiakkaita ja lisää yhteyksiä matkustaessa Grönlantiin ja Islantiin tai Islannin kautta Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme lisätä yhteistyötä Air Greenlandin kanssa. Paremmat yhteydet Air Greenlandin kattavaan reittiverkostoon Grönlannissa ja Icelandairin solmukohtaan Keflavikin kansainvälisellä lentoasemalla mahdollistavat saumattomat yhteydet Grönlannin ja laajan verkostomme välillä Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa, sanoo Icelandairin toimitusjohtaja Bogi Nils Bogason.

– Pidämme yhteistyön lisäämistä strategisesti hyödyllisenä Grönlannille, sillä yhteys Icelandairin moniin kansainvälisiin reitteihin parantaa Grönlannin saavutettavuutta ja tarjoaa liikematkustajille ja vapaa-ajan matkustajille paremmat mahdollisuudet päästä helposti Grönlantiin. Näin varmistamme, että asukkaat pääsevät helpommin maailmalle ja että maailma pääsee helpommin Grönlantiin. Lisäksi Islantiin tulevilla matkailijoilla on paremmat mahdollisuudet vierailla Grönlannissa, kertoo Air Greenlannin toimitusjohtaja Jacob Nitter Sørensen.

 

Lähde: Icelandair

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X