Air Leap aloittaa suorat lennot Turusta Arlandaan

Ruotsalainen Air Leap aloittaa 24. tammikuuta 2022 suorat lennot Tukholman Arlandan ja Turun välillä.

Air Leap liikennöi reitillä kahdella päivittäisellä meno-paluulennolla maanantaista perjantaihin. Lennot ajoittuvat keskipäivään ja iltaan. Viikonloppuna Turusta on yksi suora lento Tukholmaan lauantaina ja paluu sunnuntaina.

Air Leap on aiemmin ilmoittanut lisäävänsä Maarianhaminan ja Turun välisten päivittäisten edestakaisten lähtöjen määrän kahteen. Siten Turusta Tukholmaan on jatkossa tarjolla yhteensä neljä lähtöä, joista kaksi on suoria ja kaksi välilaskulla Maarianhaminaan.

Turun ja Tukholman välinen yhteys on historiallisesti ollut tärkeä molemmille kaupungeille. Pandemian puhkeamisen jälkeen Tukholma ja Turku ovat kuitenkin olleet ilman suoria lentoja. Siksi olemme iloisia, että voimme tehdä tämän investoinnin. Yhdessä suorat ja Maarianhaminan kautta kulkevat reitit tarjoavat nyt monia mahdollisuuksia hyödyntää myös jatkolentoja Arlandasta”, sanoo Air Leapin kaupallinen johtaja Johan Giæver Marvik.

Air Leap on ruotsalainen alueellinen lentoyhtiö, jonka kohteet ovat Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tällä hetkellä yhtiö operoi noin kymmeneen kohteeseen.

 

Lähde: Air Leap

 

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X