Hyppää sisältöön
· Leena

Airbnb:ltä voi vuokrata yksityisen saaren

Oman yksityissaaren omistaminen on ollut mahdollista vain paksun lompakon omistajalle, mutta nyt sellainen on mahdollista myös vuokrata.
Romanttinen loma omalla saarella Karibian tai Aasian auringon alla, ei paljoa mainoslauseita tarvitse.

Majoituspalvelu Airbnb:n uusi aluevaltaus ovat yksityiset saaret.
”Tällä hetkellä Airbnb:n listoilla on eri puolilla maailmaa yhteensä 958 yksityistä saarta, joihin on tehty vähintään yksi majoitusvaraus”, kertoo Airbnb:n Ruotsin PR-konsultti Björn Dahlgren.

Laajasta valikoimasta löytyy mitä erilaisimpia vaihtoehtoja, halusipa sitten viettää lomansa Robinson Crusoen tapaan tai tasokkaasti oman henkilökunnan palvelusta nauttien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eksoottiset kohteet ovat hyvin edustettuina Airbnb:n listoilla, onhan myyntikohteena koko maailma.

Belizestä löytyy esimerkiksi Little Peter Oasis.
Belize Cityn lentokentältä lennetään 15 minuuttia Dangrigan lentokentälle, josta matka jatkuu vielä veneellä pienelle atollille.
Matka on arvoisensa, sillä maisemat ovat upeat; bungalowin edustalla avautuu kaunis korallien ympäröimä sininen laguuni.
Asiakkaiden lisäksi paikan päällä asuu vain henkilökunta, joka huolehtii kaikesta ja valmistaa myös ateriat. Pala paratiisia maksaa 838 euroa yöltä.

Mikäli yksi saari ei riitä täyttämään unelmien lomaa, löytyy Brasilian Ilha Grandelta kohde, jossa saa yhden saaren sijasta kaksi. Saaria yhdistää toisiinsa pieni bambusilta.
Hinta 1211 euroa yöltä. Majoittua voi jopa 14 henkeä.

Myös Costa Rican Golfo Dulce ja Filippiinien El Nido kuuluvat suosittujen yksityissaarten Top-listalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Timo Kauppinen
Leena