Hyppää sisältöön
· Leena

Aktiv-Resor Oy vaihtoi omistajaa       

Yrittäjäpariskunta Sonja ja Jari Sarlin ovat ostaneet Aktiv-Resor Oy:n koko osakekannan.  Omistajanvaihdos astuu voimaan 01.07. jolloin yrityksen toimitusjohtajana aloittaa Sonja Sarlin.

Omistajanvaihdos ei aiheuta muutoksia Aktiv-Resorin henkilökunnassa eikä tuotevalikoimassa. Sopimukset yhteistyökumppaneiden kanssa jatkuvat ennallaan eikä niihin ole tarvetta tehdä muutoksia.

Yhtiön omistaja Anneli Nordberg jatkaa yrityksen johdon neuvonantajana 30.06.2020 asti. Myös yrityksen talousasioista vastuussa ollut Markus Nordberg jatkaa syyskuun 2019 loppuun asti neuvonantajan roolissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonja Sarlin on työskennellyt Aktiv-Resorin palveluksessa myynnissä sekä toimistopäällikkönä. Hän tuntee asiakkaat ja tuotteet erinomaisesti. Matkailualan kokemusta hänelle on kertynyt erilaisista tehtävistä yhteensä noin 20 vuotta. Jari Sarlin tulee vastaamaan yrityksen talousasioista.

Aktiv-Resor Oy on yksityinen, vakavarainen, omistajavetoinen vuonna 1986 perustettu suomalainen kaukomatkatoimisto. Yritys on erikoistunut yksilöllisten kauko- ja maailmanympärimatkojen tuottamiseen. Kohteita ovat eteläisen pallonpuoliskon mantereet ja erityisesti Australia, Uusi-Seelanti sekä Tyynenmeren saaret. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja se on tunnettu erikoisosaamisestaan ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan.

Anneli Nordberg sanoo: ”Olen iloinen siitä, että tunnen Sonjan ja tiedän hänen jatkavan Aktiv-Resoria menestyksekkäästi yhdessä Jarin kanssa. Pitkän työrupeaman jälkeen tuntuu vapauttavalta antaa yritys luotettaviin käsiin.

Tämä ratkaisu on meille molemmille osapuolille ihanteellinen. Aktiv-Resor on vahva brändi, jota lähden innolla luotsaamaan omalla näkemykselläni kohti tulevaisuutta. Meillä ei ole mitään tarvetta muuttaa erinomaista tuotetta ja haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme sen saman korkealaatuisen palvelun, jonka he ovat saaneet tähänkin asti, ”Sonja Sarlin jatkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena