Amadeuksen Paula Punkari siirtyy eläkkeelle, Samuli Sakarista uusi toimitusjohtaja

Amadeus Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty eMBA Samuli Sakari (s. 1978), Amadeuksen pitkäaikaisen toimitusjohtajan Paula Punkarin jättäessä yhtiön.

”Pandemia on selätetty, ja uuden kasvun aika on vihdoin koittanut. Myös pitkään puhuttanut NDC on nähnyt päivänvalon uutena jakelustandardina perinteisen GDS-jakelun rinnalla. On aika siirtää viestikapula seuraajalleni. Amadeus-matkani on ollut pitkä, koko aikuisuuden kestänyt taival. Olen ollut etuoikeutettu saadessani tehdä työtä matkailun parissa, aitiopaikalla kehityksen kärjessä.
Kiitän teitä kaikkia tästä ikimuistoisesta matkasta. Jään yli neljänkymmenen vuoden jälkeen ansaitusti pois päivätyöstä. Olen erittäin iloinen, että minulle löytyy huikeasta Amadeustiimistämme seuraaja. Samuli on oikea henkilö viemään Suomen matkailumarkkinaa uuteen kasvun vaiheeseen”, sanoo Paula Punkari.

Samuli Sakarilla on pitkä ja laaja kokemus matkailualalta. Hän on toiminut Amadeus Finlandin palveluksessa vuodesta 2015 vastaten yrityksen markkinoinnista sekä tuoteportfoliosta. Ennen Amadeukselle siirtymistään Samuli Sakari on vastannut mm. Matkatoimisto Arean ja Suomen Matkatoimiston yritysfuusiosta sekä toiminut Arean Kehitys- ja ICT-johtajana. Ennen Areaa Samuli Sakari on työskennellyt Kilroylla sekä Matkapörssissä.

”Tunnen itseni kiitolliseksi ja nöyräksi saadessani ottaa vastuulleni Amadeus Finlandin. Amadeus Finland on toiminut jo 35 vuoden ajan matkailuteknologian suunnannäyttäjänä Suomessa. Paulan johtamana Amadeus Finlandin toiminnan keskiössä on aina olleet mahtavat asiakkaat ja osaava henkilökunta. Toimialamme asiantuntemus Suomessa, ja se palo jolla toimialaamme kehitetään, hakee vertaistaan koko maailmassa. Ei ole sattumaa, että moni globaalia matkailubusinesta muovannut innovaatio on pilotoitu ja otettu ensimmäisenä käyttöön juuri Suomessa. Olen todella innoissani, että saan olla jatkamassa tätä menestystarinaa yhdessä asiakkaittemme sekä Amadeus Finlandin tiimin kanssa”, sanoo Samuli Sakari.

 

Ikkunapaikka toivottaa Paulalle onnellisia vapaapäiviä ja Samulille menestystä ja myötätuulia uusiin haasteisiin!

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X