American Express GBT osti startupin

American Express Global Business Travel (GBT) on ostanut 30SecondsToFly -yrityksen. Se on teknologia-alan start up -yritys, joka on erikoistunut tekoälyyn ja liikematkustajille viestimiseen.

30SecondsToFlyn kehittämä teknologia tehostaa GBT:n asiakkaiden matkustuskokemusta ja lisää saatavilla olevien palveluiden määrää koko matkustusprosessin aikana. Jo saatavilla olevien chat-palveluiden lisäksi matkustajat voivat jatkossa käynnistää automaattisen palvelupyynnön omasta suosikkiviestipalvelustaan. Tarjoamalla testattuja, tekoälyä hyödyntäviä itsepalveluvaihtoehtoja uusi teknologia täydentää GBT:n maailmanlaajuisen matka-asiantuntijaverkoston palvelua.

Gabriel Ayache, Director of New Business Ventures, sanoo: “Useat liikematkustajat haluavat käyttää nopeaa ja mukavaa itsepalvelua. Mutta he myös saavat turvaa siitä, että matka-asiantuntijamme ovat tavoitettavissa tarvittaessa. 30SecondsToFly on kehittänyt uraauurtavan ratkaisun sekä matkustajille että matka-asiantuntijoille parantamaan palvelukokemusta ja tehostamaan viestintäämme.”

Riccardo Vittoria, 30SecondsToFlyn toimitusjohtaja, lisää: “Uskomme, että älykkäästä chat-palvelusta tulee liikematkustuksen uusi standardi. Olemme ylpeitä siitä, että pääsemme edistämään tätä suuressa mittakaavassa GBT:n kanssa ja innoissamme liittymässä mukaan maailman suurimpaan liikematkatoimistoon.”

Alusta on räätälöity liikematkustuksen tarpeisiin ja se on jo ollut onnistuneesti tuhansien matkustajien käytössä. Yrityskaupassa 30SecondsToFlyn kokeneet kehittäjät liittyvät GBT:n kasvavaan teknologiatiimiin. Teknologia integroidaan GBT:n palveluihin tulevien kuukausien aikana.

Yrityskauppa vahvistui 8.10.2020 eikä sen yksityiskohtia julkisteta.

 

Lähde: American Express Global Business Travel

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X