Hyppää sisältöön
· Leena

American Express Global Business Travelin HRG-kauppa toteutui

American Express Global Business Travel (GBT) on 19.7. toteuttanut aiemmin ilmoittamansa yrityskaupan Hogg Robinson Group plc:n (HRG) ostamisesta.

”American Express GBT:n ja HRG:n yhdistelmä tuo asiakkaiden ulottuville ennen näkemättömän tarjooman”, toteaa Doug Anderson, American Express GBT:n toimitusjohtaja. ”Odotan innolla integraatiota, jossa pääsemme yhdistämään molempien osapuolien laajan osaamisen ja kokemuksen. Olemme ylpeitä sen tarjoamasta arvosta kaikille sidosryhmillemme.”

”Molemmat yritykset ovat panostaneet lisäarvon tuottamiseen asiakkaille ja matkustajille”, sanoo David Radcliffe, Hogg Robinson Group plc:n toimitusjohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Integraatiotyö alkoi 19.7.2018. Sen tarkoituksena on hyödyntää yrityskaupan edut ja varmistaa samalla American Express GBT:n asema liikematkustusmarkkinalla. American Express GBT pyrkii kiihdyttämään kasvua hyödyntämällä hankkimiensa toimistojen maantieteellistä kattavuutta, infrastruktuuria ja teknologiaa. HRG:n brändi säilyy entisellään toistaiseksi.

American Express Global Business Travel (GBT)  on maailman johtava liikematkatoimisto. Sen palveluksessa on  16 000 matkustuksen ammattilaista yli 140 maassa.

American Express Global Business Travel (GBT) on yhteisyritys, joka ei ole kokonaan American Express Companyn tai sen tytäryhtiöiden (yhteisnimityksenä “American Express”) omistuksessa. “American Express Global Business Travel”, “American Express” sekä American Express -logo ovat American Expressin tavaramerkkejä ja niitä käytetään rajoitetun käyttöoikeuden nojalla.

Leena