Hyppää sisältöön
· Leena

Anne-Marjut Väänänen Olympiaan

Anne-Marjut Väänänen on nimitetty 14.11.2019 alkaen Olympia Kaukomatkatoimiston myynti- ja markkinointijohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Aikaisemmin Väänänen on toiminut Travellinkin ja FCM Travel Solutionsin maajohtajana. Väänäsellä on kokemusta myynnin ja markkinoinnin kansainvälisistä johtotehtävistä sekä liiketoiminnan avaamisesta uusille markkina-alueille Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Väänänen on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Olympia Kaukomatkatoimisto on pioneeri kauko- ja kiertomatkojen saralla ja tuo maailman ihmeellisimmät kolkat kaikkien ulottuville. ”Ihmisillä on ollut kautta aikojen palo nähdä ja kokea uutta. Se ei sammu koskaan. Uuden tekniikan myötä maailmasta on tullut entistä pienempi. Olympia Kaukomatkatoimisto haluaa vastata muutokseen ja ajan tarpeisiin entistä tehokkaammin. Olympia Kaukomatkatoimiston vahvoista suomalaisista juurista on hyvä ponnistaa ja rakentaa vahvaa tulevaisuutta”, sanoo Anne-Marjut Väänänen.

”Anne-Marjut Väänänen tuo yhtiöömme vahvaa kansainvälistä markkinointiosaamista, uuden digitaalisen matkatoimistobisneksen tuntemusta sekä laaja-alaisia yhteistyöverkostoja.  Hänellä on vankkaa näyttöä siitä, miten kilpaillulla matkatoimistoalalla voidaan saada aikaan merkittävää kasvua ja kannattavuuden parantamista. Olemme hyvin ylpeitä saadessamme Anne-Marjutin uuteen tehtävään vetämään yhtiömme myyntiä ja markkinointia”, sanoo Olympia Kaukomatkatoimiston toimitusjohtaja Matti Palermaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena