Hyppää sisältöön
· Leena

Ari Huuskonen Olympiaan

 

Olympia Kaukomatkatoimiston sitoutuneen ja erittäin ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi on kutsuttu johtoryhmän jäseneksi ja uuteen kehitysjohtajan tehtävään 4.12.2017 alkaen Ari Huuskonen (52). Olympiaan Ari siirtyy Primera Travel Groupin Matkavekasta.

”Olen iloinen että Ari liittyi joukkoomme. Hänellä on vankka 30-vuotinen työhistoria ja kokemustausta monenlaisista vapaa-ajan matkustuksen asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävistä. Arilla on kokemusta niin laadunvalvonnasta, asiakassuhteista ja poikkeustilahallinnasta kuin matkailun lainsäädännön suunnittelusta ja soveltamisesta. Ari tunnetaan alalla rauhallisena asiantuntijana ja empaattisena kollegana”,  kertoo Olympian toimitusjohtaja Matti Palermaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Onnistuminen ei synny itsestään tai sattumalta vaan se ansaitaan määrätietoisella koko organisaation yhteisellä pitkän tähtäimen kehitystyöllä.  Haluamme panostaa organisaation vahvuuteen vakinaistamalla määräaikaisuuksia ja avaamalla yhden täysin uuden tehtävän.  On tärkeää turvata Olympian vahvuus ja kilpailukyky myös tulevaisuudessa, linjaa Palermaa.

Olen erittäin iloinen ja kiitollinen ainutlaatuisesta tilaisuudesta päästä mukaan Olympian kaltaisen menestystarinan luomiseen. Olympian pitkä historia ja arvostettu brändi korkea­laatuisine tuotteineen on vaalimisen arvoista. Tunnen sekä ylpeyttä että nöyryyttä saadessani liittyä Olympian todella kokeneiden ammattilaisten mukavaan joukkoon”, iloitsee Ari Huuskonen.

Leena