Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Aurinkomatkat heinäkuussa vain Kreetalle, Rodokselle ja Madeiralle

Kreetalle matkoja järjestetään 3.7. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin, Rodokselle 4.7. alkaen sunnuntaisin ja Madeiralle 5.7. alkaen maanantaisin.

Muut kohteet, kuten Turkki, Italia, Kroatia ja osa Espanjaa on peruutettu.

Kesän ulkomaiden Aurinkomatka-paketteihin sisältyy kuluton koronavirustestaus ennen paluumatkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnair Koronaturva sisältyy kaikkiin Aurinkomatkojen ulkomaanmatkoihin, joiden lähtöpäivä tällä hetkellä on viimeistään 31.8.2021. Finnair Koronaturva tarjoaa lisäturvaa korona-aikana matkustavalle siltä varalta, jos asiakkaalla todetaan kohteessa COVID-19 virustartunta. Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. -sivuliike.

Kaikki Aurinkomatkojen lomamatkat lennetään Finnairin suorin lennoin

Tällä hetkellä Suomeen palattaessa Finnairin lennoilla edellytetään yli 16-vuotiailta negatiivista koronatestitodistusta, immuniteettitodistusta tai rokotetodistusta, paitsi jos saavut maasta, johon koronavirukseen liittyvät maahantulorajoitukset eivät päde (normalisoitunut rajaliikenne) etkä ole vieraillut 10 päivän kuluessa rajoitusluokan 1 tai 2 maassa.

Kesän ulkomaiden Aurinkomatka-paketteihin sisältyy kuluton koronavirustestaus ennen paluumatkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eri maiden lomakohteissa on erilaisia ohjeistuksia, joilla turvataan paikallisten ja matkailijoiden terveys ja turvallisuus, samalla toivottaen lomamatkailijat nauttimaan lomatunnelmasta. Paikallisia ohjeistuksia saattaa esiintyä esimerkiksi maskien käytössä, ravintoloiden tai muiden palvelujen aukioloajoissa ja turvaväleissä yleisillä rannoilla. Tarkemmat kohdekohtaiset tiedot terveysturvallisuustoimista löytyvät kohdemaiden sivuilta.

 

Lähde: Aurinkomatkat

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.