Aurinkomatkat: elokuun Kreikan matkoista myyty 80 %

Aurinkomatkat järjestää lomamatkoja jälleen elokuun alusta alkaen Kreikkaan ja Kroatiaan. Syyskuun puolesta välistä lähtien järjestetään matkoja myös Madeiralle.

Aurinkomatkat seuraa tilannetta Espanjan ja Turkin matkustussuositusten osalta ja tekee näitä kohteita koskevat päätökset lähiviikkoina.

”Tämän poikkeuksellisen ajanjakson jälkeen tuntuu hienolta päästä taas toteuttamaan suomalaisten lomaunelmia. Elokuun matkamme ovat herättäneet paljon kiinnostusta viime viikkoina ja elokuun Kreikan matkoista on myyty jo lähes 80 prosenttia. Olemme myös valmiita lisäämään kapasiteettia kysynnän mukaan”, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkat on tarjonnut poikkeustilanteen aikana entistä joustavammat muutos- ja peruutusehdot matkoihinsa, jotka ovat nyt voimassa myös ensi kesän matkoihin.

Maaliskuun jälkeen ostetun Aurinkomatka-paketin voi muuttaa toiseen normaalihintaiseen matkaan, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta. Aurinkomatka-paketin voi myös peruuttaa toimistokuluin, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta.

Kaikki Aurinkomatkojen lomamatkat lennetään Finnairin suorin lennoin.

 

Lähde: Aurinkomatkat

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X