Aurinkomatkat lisää kotimaan kohdetarjontaa

Aurinkomatkat lanseerasi syyskuussa kotimaan matkapaketit Leville, Ylläkselle, Saariselälle ja Rukalle.

Nyt myyntiin tulevat myös Rovaniemi, Luosto, Pyhä, Pallas ja Kuusamo sekä jouluteemaisia viikonloppumatkoja, joihin sisältyy vierailu Joulupukin Pajakylässä.

“Kotimaan matkapakettien kysyntä ylitti kaikki odotuksemme ja olemme myyneet ensimmäisten viikkojen aikana jo reilusti yli tuhat matkapakettia. Myimme nopeasti loppuun jo suosituimpien lomaviikkojen lähtöjä, mutta olemme saaneet joustavasti kasvatettua kapasiteettia”, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa kertoo. ”Suunnittelemme uusien kotimaan kohteiden lisäämistä valikoimiimme sekä kotimaan matkapakettituotannon laajentamista ympärivuotiseksi. Suomalaisia kiinnostaa helppo ja turvallinen pakettimatkailu myös kotimaassa ja haluamme tarjota monipuolisen valikoiman Suomen upeita lomakohteita.”

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23kg) ja käsimatkatavara (8kg), sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat rinne- ja latutietoineen.

Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille.

Finnair Plus -jäsenet saavat kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet Aurinkomatka-paketin hinnasta ja lisäksi pisteitä kertyy Finnairin lennoista.
Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy aina joustavat muutos- ja peruutusehdot.

Lähde: Aurinkomatkat

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X