Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Aurinkomatkoilla kesäpaketit Suomeen

Aurinkomatkat aloitti kotimaan matkapakettitarjonnan kuluvalle talvikaudelle viime syksynä. Niiden suosio oli niin positiivinen yllätys, että matkat kotimaan kohteisiin jatkuvat toukokuun alkuun saakka.

Asiakastyytyväisyys kotimaan matkoissa on ollut ennätyksellisen korkea. Ei siis ihme, että kotimaan pakettimatkat jatkuvat nyt myös kesälle 2021. Päätökseen varmasti vaikuttaa myös se, että ulkomaanmatkojen aloitusajankohta on edelleen epävarma. Kesätarjonnan myötä Aurinkomatkojen kotimaan kohteista tulee ympärivuotisia.

Nyt myyntiin tulevien kesäkohteiden kausi on kesäkuusta syyskuuhun. Tarjolla on pitkää viikonloppua to-su ja viikon matkoja aina lauantaisin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikkiaan yhdeksän kohdetta.

Lapin ja Pohjois-Suomen tulevan kesäkauden kohteet Aurinkomatkoilla ovat talvelta tutut Ruka, Kuusamo, Levi, Ylläs, Saariselkä, Rovaniemi ja Pallas. Niiden myynti alkaa maaliskuun alussa.

Myöhemmin keväällä myyntiin tulevat myös kaksi kotimaan uutuuskohdetta, Tahko ja Ahvenanmaa.

” Saavutettavuus ja helppous ovat nyt tärkeitä teemoja. Kotimaan valmismatkat puhuttelevat enemmän myös nuoria ja Tahkon retkeily- ja maastopyöräilyreitistöt, golf- ja frisbeegolfkentät, bike park, portaat sekä maisemat ovat nyt kaikkien saavutettavissa. Pakettimatka on hyvä vaihtoehto ilman autoa liikkuville matkailijoille, tuomme heidät lentokentältä bussilla kohteeseen ja Tahkolla kaikki on kävelyetäisyydellä”, sanoo TahkoComin hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma .

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aurinkomatkojen kesän matkakapasiteetti kotimaan kohteisiin on yli 2 000 matkaa.

Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa kertoo, että jos myynti sujuu hyvin, kapasiteettia pystytään helposti kasvattamaan. Hän kiteyttää tämänhetkiset tunnelmat näin: ”Tavoitteenamme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen ja olemme iloisia, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin ja tarjota hetkiä, jotka jäävät elämään”.

Pakettimatkan mukavuus

Aurinkomatkojen kesän kotimaan matkat ovat pakettimatkoja, joihin kuuluu aina Finnair-lennot, matkatavara lennolla, lentokenttäkuljetukset kohteessa sekä Aurinkomatkat-sovellus. Siitä asiakkaat näkevät matkansa lomakalenterin, saavat vinkkejä kohteesta ja tietoja tarjottavista aktiviteeteista ja alueen retkeilyreiteistä. Lisäksi Finnair Plus -jäsenet saavat kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet Aurinkomatkapaketin hinnasta sekä lisäksi pisteitä kertyy Finnair-lennoista.

Alkaen-hinnat ovat kahden aikuisen matkustaessa Ylläkselle pitkä viikonloppu 306 euroa / hlö ja Rukalle 326 euroa. Levin viikon alkaen-hinta on 464 euroa / hlö.

 

Antti Haukkamaa

Kuva: TahkoCom

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.