Hyppää sisältöön
Edgar Lacker, Michael Gaebler
· Ikkunapaikka

Aviareps täyttää 30 vuotta

Vuonna 1994 Münchenissä perustettu Aviareps juhlii 30-vuotista taivaltaan.

Saksasta tiensa aloittanut Aviareps on kolmen vuosikymmenen aikana laajentunut kaikkiaan 65 maahan ympäri maailman. Yhtiöllä on kaikkiaan 69 toimistoa ja se edustaa yli 250 asiakasta.

“Alussa Aviareps syntyi lentoyhtiöille, kohteille ja majoitusbrändeille ratkaisuksi laajentamaan yritysilmettä ja saavuttamaan globaaleja markkinoita. Tänään Aviareps on luotettu kumppani, joka toimii entistä useamman brändin edustajana. Olemme laajentaneet lentoliikenteestä, matkakohteista ja majoitusbrändeistä laajaan valikoimaan liiketoiminta-aloja”, sanoo Aviarepsin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Michael Gaebler.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiö aloitti 30-vuotisjuhlallisuutensa virallisesti jo tämän vuoden ITB Berlin -messuilla. Vuotuisella Aviareps ITB Executive Dinner -tapahtumalla juhlistettiin merkkipäivää kumppanien kanssa.

Juhlavuoden kunniaksi myös yrityksen verkkosivusto on uudistettu.

“Syntymäpäivälahjana itsellemme olemme lanseeranneet upouuden, modernin ja vuorovaikutteisen aviareps.com-verkkosivuston, joka edustaa täydellisesti Aviarepsiä: innovaatiota, kasvua, erinomaisuutta ja inspiraatiota”, sanoo toimitusjohtaja Edgar Lacker.

Lähde ja kuva: Aviareps

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.