Aviarepsin Nordic Road Show Helsingissä

Aviareps järjesti maanantaina Road Show:n Sofia Future Farmin tiloissa Helsingin Senaatintorilla. Tilaisuuden sponsorina toimivat eksoottiset Brasilia ja Mauritius. Helsinkiin oli saapunut parikymmentä matkailualan toimijaa muun muassa Barbadokselta, Sri Lankalta, Etiopiasta, Latviasta, Portugalista, Tansaniasta, Maltalta ja Virosta. Edustettuina oli lentoyhtiöitä, hotelleja ja matka- ja turistitoimistoja. Paikalle saapuneet ostajat olivat iloisia tavatessaan uusia ja vanhoja yhteistyökumppaneita pitkästä aikaa kasvotusten.

 

Aviarepsin portfolio on laaja

Vuonna 1994 perustettu Aviareps on matkailu- ja ilmailuedustusagentti, jolla on vahva markkina-asema ja edustus paikan päällä Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Suomessa yhtiöllä on tehokas kolmen hengen tiimi. ”Tällä hetkellä meillä on 67 toimistoa ja edustus 48 maassa,” kertoi Tapani Kauhanen, General Manager Nordic Countries Aviareps.

Aviareps-tiimi vasemmalta; Tapani Kauhanen, Kristina Collin, Minna Lahtinen ja Ville Marjamäki.

 

Brasilia on tulossa Suomen markkinoille

Pimeä ja kostea marraskuinen Helsinki oli ensimmäistä kertaa Suomessa vierailleelle Angela Baltazarille, Cultural Tourism Department Brazil, uusi ja erikoinen kokemus. Baltazar toi esityksessään tuulahduksen karnevaaleista, hiekkarannoista ja tropiikin lämmöstä. Omilla henkilökohtaisilla valokuvilla höystetty esitys oli piristävä verrattuna usein nähtyihin, hieman persoonattomiin, mainosvideoihin. Baltazar toi esiin Brasilian monipuolisuuden matkailumaana. ”Meillä on muutakin kuin jalkapallo, Rio ja karnevaalit,” nauroi Baltazar.
RockinRio on yksi maailman suurimmista rock festivaaleista, kesä- ja heinäkuun kansanmusiikkifestivaalit houkuttavat tuhansia matkailijoita vuosittain. Brasilia on Etelä-Amerikan kolmanneksi suurin viinintuottaja ja tunnetaan erityisesti kuohuviineistään. Brasiliassa valmistetaan myös giniä ja olutta.

Maailman parasta kahvia tai sukellusretki haiden kanssa

Brasilia tunnetaan pähkinäisen pehmeästä ja suklaisesta kahvistaan. Tunnettuja kahviseutuja ovat Triangulo ja Mineiro. Kahviviljely houkuttaa myös nuoria, monissa perheissä lapset kouluttautuvat agronomeiksi ja palaavat valmistuttuaan kotitilalleen.
Fernando de Noronhan saaristo on yksi maailman parhaista paikoista sukeltaa haiden kanssa. Siellä on tavattu peräti 14 eri hailajia. Saaristossa elää myös maailman suurin pyöriäisdelfiiniyhdyskunta. Majoitus saarella on pääasiassa kotimajoitusta ja luonnonsuojelu on hoidettu esimerkillisesti.

Teppo Viiperi

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X